social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με πρωταγωνιστή τον Αποστολόπουλο το Χαϊδάρι 2-0 τη Νέα Ιωνία

Με πρωταγωνιστή τον Αποστολόπουλο το Χαϊδάρι 2-0 τη Νέα Ιωνία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τάκη Αποστολόπουλο ο ΑΟ Χαϊδαρίου καθάρισε το ματς με τη Νέα Ιωνία με 2-0 και πάει τα... Χριστούγεννα με ηρεμία προκειμένου να ενισχυθεί και να ανασυνταχθεί ακόμη περισσότερο κυνηγώντας μέχρι τέλους τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και προηγήθηκαν στο 8' με τον Τάκη Αποστολόπουλο, με τον προσφυγικό σύλλογο να προσπαθεία να αντιδράσει αλλά να μένει με δέκα παίκτες λίγο πριν το τέλος του α' μέρους λόγω αποβολής του Κούντου σε διάστημα 1' για διαμαρτυρία. 

Στο 49' το έργο του Χαϊδαρίου έγινε πιο εύκολο αφού ο Αποστολόπουλος έκανε το 2-0 και κάπου εκεί η... σεμνή τελετή έλαβε τέλος. 

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Τζανιδάκης (87 Δράμης), Καλογερόπουλος, Ζιζηλας, Λαγός, Τσιουλος, Γιαννακόπουλος (90' Γεωργίου), Αντωνόπουλος (87 Μονεμβασίδης), Παληγεωργος,Αποστολόπουλος (74' Τζωρτζίνης), Γκρέμπι (74' Καββαδίας)

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ (Δημήτρης Κοσμάς) Παπουτσής, Φρατζέσκος (72' Χρονόπουλος), Αγγέλης (46' Αδαμόπουλος), Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αντωνόπουλος, Μπέτσας (79' Τσαϊνης), Ούτσικας (79' Μακρής), Ντιρμίσι, Κομνηνός (87' Κούκος). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35