social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Γκλεγκλέ στην Ανθούπολη

Επίσημο του Γκλεγκλέ στην Ανθούπολη

Προπονητής της Ανθούπολης με κάθε επισημότητα αποτελεί ο Αλέξης Γκλεγκλές.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει εγκαίρως (δείτε εδώ), ο έμπειρος κόουτς αποτελούσε τον βασικό υποψήφιο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά την αποχώρηση του Αλβέρτου Παπαδάκη, με τις τελικές συζητήσεις να έχουν αίσιο τέλος και ο κ. Γκλεγκλές να παίρνει το χρίσμα ώστε να επαναφέρει το σύλλογο των δυτικών προαστίων στο δρόμο των επιτυχίων.

Η επιλογή από τους ανθρώπους της ομάδας έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος τεχνικός γνωρίζει αρκετά καλά τη φιλοσοφία της Α' ΕΠΣΑ αφού έχει διετελέσει σε αρκετές ομάδες πρώτος προπονητής έχοντας σημαντικές διακρίσεις με σημαντικότερη όλων την κατάκτηση του τίτλου ως προπονητής της Πεύκης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Γκλεγκλές έχει εργαστεί σε Ολυμπιακό Λιοσίων, ΑΟ Περιστερίου, Άρη Πετρούπολης, Ωρωπό και Θεσπρωτό με μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα έχει ήδη πιάσει δουλειά αφού βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με την διοίκηση για το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ.

Σκοπός των "μπλε" αποτελεί να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας και θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερο βάθος στο έμψυχο δυναμικό.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35