social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κραψίτης: Χρέος μας να κερδίζουμε τον καθένα στην Αγία Παρασκευή

Κραψίτης: Χρέος μας να κερδίζουμε τον καθένα στην Αγία Παρασκευή

Με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν θα παραταχθεί μεθαύριο, Σάββατο, η Αγία Παρασκευή στο σπουδαίο ντέρμπι του 1ου ομίλου με τον Χαραυγιακο.

Οι μελανόλευκοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες γνωρίζοντας ότι έχουν δύσκολη αποστολή, ωστόσο το γεγονός ότι αγωνίζονται στην έδρα τους τους δίνει ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Σήφης Βενάκης θα στηρίξει πολλά στην επιθετική γραμμή του αφού σε αυτή βρίσκονται ποδοσφαιριστές με μεγάλη ποιότητα. Ένας εξ αυτών ο Κώστας Κραψίτης ο οποίος με δηλώσεις του τόνισε

Φέτος η Αγία Παρασκευή έχει καταφέρει τέλη Φλεβάρη να είναι μέσα και στις δυο διοργανώσεις καθώς αρχές Μαρτίου έχουμε το δεύτερο ημιτελικό με τον Ιερόθεο. Το Σάββατο έχουμε ένα ματς κομβικό γιατί με νίκη πλησιάζουμε στο -6 από το Χαραυγιακό που είναι πρωτοπόρος ομάδα στον όμιλο. Έχουμε όλη την εβδομάδα μπροστά μας να δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι για να βρούμε την κατάλληλη λύση για να έρθει η νίκη. Στην Αγία Παρασκευή είναι χρέος μας να κερδίσουμε τον καθένα. Η Αγία Παρασκευή είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Αθήνα και εμείς προσπαθούμε μέρα με την ημέρα να την μεγαλώσουμε περισσότερο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35