social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κυνική» Διάνα, 1-0 τον Ήφαιστο Περ. και στο -4 από την κορυφή!

«Κυνική» Διάνα, 1-0 τον Ήφαιστο Περ. και στο -4 από την κορυφή!

 Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χρήστου Φάρου, η Διάνα (18β) επικράτησε με 1-0 του Ηφαίστου στο «Ηλιούπολης Β» και μείωσε στους 4 πόντους την απόσταση με τον πρωτοπόρο Μικρασιατικό Αστέρα (22β).

Ετσι, έκλεισε με νίκη τον πρώτο γύρο παρά τις απουσίες, διατήρησε το «μηδέν» στα εντός έδρας παιχνίδια και «έριξε» τους Περιστεριώτες (13β) στην 8η θέση, στο ντεμπούτο του Χαράλαμπου Λιαϊλία, ο οποίος έχει πιάσει δουλειά για να βελτιώσει την εικόνα, περιμένοντας και… ενισχύσεις!

Μόλις στο 1’ ο Τσούλφας σταμάτησε τον Ποντικάκο και στο «ριμπάουντ» ο Ευθυμίου παραλίγο να ανοίξει το σκορ. Στο 7’ ο Λάγγας σούταρε και ο Τζίνας «πέταξε» στη συμβολή των δοκών διατηρώντας το 0-0.

Στο 21’ ο Ευθυμίου πλάσαρε σε κενή εστία, όμως ο διαιτητής Νικολάου υπέδειξε άουτ στο κόρνερ του Χάλου. Στο 26’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ο Ζώης πάτησε περιοχή, ο Ευθυμίου έμεινε ο όρθιος, πάσαρε τον Ποντικάκο που σούταρε «φάτσα» με τον Τσούλφα, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ μαζί με το δοκάρι του. Στο 30’ το φάουλ του Φάρου πέρασε έξω και στο 34’ ο Τσούλφας είπε «ΟΧΙ» στον Δάρρα.

Στο 37’ οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Στάμου από τον Νίκολι, όμως ο διαιτητής Νικολάου έδωσε «θέατρο» στον επιτιθέμενο και στο 39’ ο Δάρρας κέρδισε «έξυπνα» την εσχάτη των ποινών από τον Κουλόλλι που είχε, ήδη, κίτρινη κάρτα, όμως δεν είδε άλλη. Ο Φάρος ανέβαλε την εκτέλεση και έγραψε το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί… δάφνες ποιότητας, με τον ρυθμό πεσμένο, την Διάνα να διαχειρίζεται καλά το 1-0 και τον Ήφαιστο να ρισκάρει τα πάντα, έχοντας στην πλάτη του και το άγχος. Στο 59’ ο Χάλος είδε τον Τσούλφα να «βγάζει» πάνω στη γραμμή το φάουλ του και στο 69’ ο πορτιέρε μπλόκαρε το πλασέ του Ευθυμίου. Στο… καπάκι, ο Μπαρδάκης σταμάτησε τον Μιχάλη που ήταν… έτοιμος για ισοφάριση.

*Στο ημίχρονο αποβλήθηκε (δυο κίτρινες) ο Λάμπρος Γκόλιας, μάνατζερ της ομάδας των Περιστεριωτών, για έντονες διαμαρτυρίες.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νικολάου Σ., Βλατάκης Ν. - Μπεκιάρη Λ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Ευθυμίου (74’ Κουσάνας Ηλ.), Παπαντζίμας, Ζώης (90+3’ Γκεγκάι), Φάρος (90+1’ Κριτσωτάκης), Ποντικάκος.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Χαράλαμπος Λιαϊλίας): Τσούλφας, Βλαχόπουλος, Μπαλαρίνης, Κοτούλιας, Κουλόλλι (46’ Καρδάμης), Λιούκας, Λάγγας, Γονής, Κούστας (46’ Αγκόλλη), Στάμος (66’ Μιχάλης), Χίος (79’ Φράρος).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35