social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Νωρίς να μιλάμε για προβάδισμα

Τσαμόπουλος: Νωρίς να μιλάμε για προβάδισμα

Τη δική του εκδοχή για τα όσα έλαβαν χώρα στο ματς με τον Ηλυσιακό έδωσε ο προπονητής του Χολαργού, Γιώργος Τσαμόπουλος.

Ο ικανότατος τεχνικός που κάθισε για πρώτη φορά σε παιχνίδι των κυανόλευκων στην άκρη του πάγκου μίλησε για το υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι καθώς για και τη σημασία του αποτελέσματος που πήρε η ομάδα του.

Αναλυτικά: '''Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες αρκετές. Έπαιζαν δυο ομάδες αήττητες που προηγούνται στην κατάταξη και τα έδωσαν όλα για το αποτέλεσμα.

Είχαμε την αδυναμία να βρίσκομαι λίγο καιρό με τους παίκτες μαζί λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων και όντως όταν ξεκίνησε το ματς στο α' ημίχρονο είχαμε προβλήματα ειδικά στα πρώτα λεπτά. Κάναμε άτολμο παιχνίδι και δεν εφαρμόσαμε κάποια πράγματα από τα τακτικά στοιχεία που είχαμε πει.

Σε αυτό το διάστημα ο Ηλυσιακός δικαιούνταν ενα γκολ. Με την πάροδο του χρόνου όμως αρχίσαμε σιγά-σιγά να συνερχόμαστε και αφού έκλεισε το ημίχρονο με αυτό το 0-0, αλλάξαμε πρόσωπο και πράγματα στην επανάληψη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο β' μέρος να ισορροπήσουμε αρκετά το ματς από πλευράς επικινδυνότητας. Ο Ηλυσιακός είχε την πρωτοβουλία αλλά ήμασταν καλύτεροι τακτικά και πιο συνεπείς, ενώ δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει σχεδόν καμία φάση στο ματς. Εμείς επιθετικά ήμασταν χλωμοί και δεν απειλήσαμε. Από εκεί και πέρα, εάν είχαμε καλύτερες τελικές αποφάσεις ίσως είχαμε δημιουργήσει κάποιες επικίνδυνες προϋποθέσεις.

Κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση και θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πράγματα που δεν μας άρεσαν από αυτό το ματς'.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως η ομάδα του έχει προβάδισμα για την 1η θέση με δεδομένο ότι απέσπασε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, ο κ. Τσαμόπουλος δήλωσε: Δεν θεωρώ ότι έχουμε το προβάδισμα αφού υπάρχει ένας γύρος αγώνων ακόμη και είναι νωρίς να μιλήσουμε για προβάδισμα. Νομίζω ότι ο β' γύρος θα είναι διαφορετικός και θα έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έχουμε δυσκολότερο πρόγραμμα και θα πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι''.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35