social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρασε από το Περιστέρι ο Μικρασιατικός Αστέρας, 0-1 τον Ήφαιστο

Πέρασε από το Περιστέρι ο Μικρασιατικός Αστέρας, 0-1 τον Ήφαιστο

Την πρώτη του νίκη για το 2023 πανηγύρισε ο Μικρασιατικός Αστέρας που πέρασε με το φτωχό πλην πολύτιμο 0-1 από την έδρα του Ήφαιστου Περιστερίου.

Οι κόκκινοι της Καισαριανής χωρίς να εντυπωσιάσουν με την παρουσία τους πήραν το ζητούμενο από το ματς που ήταν οι τρεις βαθμοί όντες πρώτοι στην κατάταξη σε ισοβαθμία με το Χαϊδάρι.

Από την άλλη ο Ήφαιστος που έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς βαθμό, προσπάθησε αρκετά, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε γνωρίζοντας ακόμη μια ήττα στην έδρα του.

Οι γηπεδούχοι εξέφρασαν τα παράπονα τους για τη διαιτησία του Μπαϊρακτάρη μετά το ματς θεωρώντας ότι δεν δόθηκε πέναλτι.

Στο 14' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Αγοραστού μετά το σουτ του Σαπαλίδης.

Ο Πειραιώτης φορ ανέλαβε την εκτέλεση και έβαλε μπροστά τον Μικρασιατικό Αστέρα. Στο 28' ο Ήφαιστος έφτασε κοντά στο 1-1 όμως ούτε ο Κούστας, ούτε ο Λάγγας μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τα σύγχυση που δημιουργήθηκε στα καρέ του Μιχελή.

Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τη μεγάλη φάση, με τον Ήφαιστο να απειλεί στο 50' όταν το σουτ του Στάμου πέρασε άουτ. Στο 50' ο Λάγγας γύρισε τη μπάλα στην περιοχή όμως ο Κούστας δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73' ο Ήφαιστος ζήτησε πέναλτι για χέρι του Κωνσταντινίδη εντός περιοχής όμως ο Μπαϊρακτάρης έδειξε τη συνέχεια του αγώνα.

Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλος και ο Μικρασιατικός πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Χαράλαμπος Λιαιλίας) Τσούλφας, Πλατέλλας, Κοτούλιας, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας (87' Μπαξεβανάκης), Λάγγας, Γονης, Κούστας (65' Χίος), Στάμος (58' Κουλόλι), Αγκόλι (87 Μιχάλης).

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ηλίας Καλοπήτας) Μιχελής, Σμυρνάκης, Κωνσταντινίδης, Κουτσογκίλας Π., Μαραγκουδάκης, Τζέλη (79' Κακός), Ταβάρες (62' Ψαραδέλης), Σάμιος, Σαπαλίδης, Ραχίμ, Θεοδώρου (71' Αλευρής).


Σχετικά άρθρα

Έχασε την ευκαιρία η Κηπούπολη, 2-2 με Αστέρα Γλυφάδας

Ισοπαλία με πολλά γκολ ανάμεσα σε Θύελλα Αγίου Δημητρίου και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Θέμα soccerlive I Τέλος ο Παπαδάκης από τον Άγιο Δημήτριο

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35