social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναγιωτόπουλος: Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο

Παναγιωτόπουλος: Η δουλειά μας φαίνεται στο γήπεδο

Ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος αποτελεί μια πολύ σημαντική μονάδα για το Καματερό.

Πέρυσι ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην πορεία για την άνοδο αφού πέρα από τα δέκα τέρματα που σημείωσε είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Φέτος, ο αρχηγός των νερατζούρι ωθεί τους συμπαίκτες του με την αγωνιστική του συμπεριφορά και αυτό αρκεί ώστε η ομάδα των δυτικών προαστίων να βρίσκεται με το 1,5 πόδι στην Α' ΕΠΣΑ και τη επόμενη περίοδο.

panagiotopoulos-ilias.jpg

Και για να ακριβολογούμε, το Καματερό με το πέρας της 11ης αγωνιστικής βρίσκεται στην 7η θέση με 26 βαθμούς και αυτό δείχνει ότι τα πηγαίνει μέχρι τώρα εξαιρετικά, όντας μέσαστο στόχο της παραμονής.

Σε όλα αυτά έχει συντελέσει στο μέγιστο βαθμό ο Παναγιωτόπουλος με τον ίδιο να μιλάει για την πορεία της ομάδας λέγοντας:

Το Καματερό είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται τον παράγοντα έδρα στο μέγιστο βαθμό. Μετά από κάποιες συγκυρίες που μας είχαν αφήσει πίσω στον α' γύρο, με τη δουλειά μας αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε στα υψηλά στρώμματα της βαθμολογίας. Εκεί οφείλεται και ο πολύ καλός β' γύρος που κάνουμε. Παίρνουμε ότι αξίζουμε ενώ σημαντικό ρόλο έχουν παίξει και οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έχουν βοηθήσει σημαντικά. Από εκεί και πέρα σκοπός μας αποτελεί να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, να παίρνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35