social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη πρωτιάς για τον Ηλυσιακό στο Χαϊδάρι Ι Φιέστα για τους Χαϊδαριώτες

Νίκη πρωτιάς για τον Ηλυσιακό στο Χαϊδάρι Ι Φιέστα για τους Χαϊδαριώτες

Σε ένα ματς γιορτή για το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο Ηλυσιακός επικράτησε με 0-1 του ΑΟ Χαϊδαρίου για την τελευταία αγωνιστική των μπαράζ κατάταξης και σφράγισε και επίσημα την πρωτιά στον όμιλο.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έπαιξαν απελευθερωμένα αφού είχαν εξασφαλίσει την συμμετοχή στα μπαράζ της ΕΠΟ, με τους δυο προπονητές να τεστάρουν την αγωνιστική ετοιμότητα των μονάδων τους.

Πάντως το Χαϊδάρι έπαιξε χωρίς του Παληγεώργο, Τσιούλο (εκτος αποστολής) ενώ στο πάγκο έμειναν οι Μπιταξης και Γκρέμπι. 

Στο α' μέρος το ματς είχε αρκετά καλές φάσεις, χωρίς ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Αντίθετα στο β' μέρος ο Ηλυσιακός μπήκε δυνατά και κατάφερε να πετύχει το μοναδικό τέρμα που έκρινε τη συνάντηση χάρη σε γκολ του Λέκκα 53'.

Όσον αφορά το προφιλ του αγώνα στο 5' το Χαϊδάρι είχε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μάκρας έκανε το σουτ από την μικρή περιοχή όμως ο Μπαλασάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 12' ο Γαλημιτης είχε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Χαϊδάριου, Καλαματιανό, με τον τελευταίο να αποτρέπει το 0-1. Στο 13' ο Μαρίνου με σουτ προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καλαματιανό όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 38' ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λέκκα. Το 0-1 έγινε στο 55' με σουτ του Λέκκα, με τον Μαρίνου στο 75' να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να φεύγει μόλις άουτ. 

Με τη λήξη του αγώνα έγινε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Χαϊδαρίου, με την ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων να απονείμει και το τρόπαιο του πρωταθλητή στον Ηλυσιακό.

ΧΑΊΔΑΡΙ (Γιάννης Χλωρός) Καλαματιανός, Βλαχόπουλος, Καλογερόπουλος (56' Παπαδόπουλος), Ζίζηλας, Αντωνόπουλος, Κατσάρας, Γιαννακόπουλος (72' Πολυκρέτης), Καμπεράι, Μάκρας (65' Γκρέμπι), Αποστολόπουλος, Τζανιδάκης (56' Χλωρός). 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης)  Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρασκευόπουλος (90' Άχνελ), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (81' Νικολόπουλος), Τσέργας, Γαλημίτης (67' Σινομάτι), Μαρίνου (90' Τσαραούσης), Λέκκας.

 


Σχετικά άρθρα

Κύπελλο ΕΠΣΑ: Οι ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά!

Το σημερινά [11/9) αποτελέσματα στο Κύπελλο ΕΠΣΑ

Πέρασε πρώτος ο Πανιώνιος (2-1 το Χαϊδάρι)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35