social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στο παιχνίδι του... τίτλου παρέμεινε το Ηράκλειο 1-2 τον Χολαργό

Στο παιχνίδι του... τίτλου παρέμεινε το Ηράκλειο 1-2 τον Χολαργό

Συνεχίζει το κυνήγι του Χαραυγιακού το Ηράκλειο, μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Χολαργού, με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στα πρώτα δέκα λεπτά του παιχνιδιού, όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και άνοιξαν το σκορ στο 23', μετά από θεαματικό τελείωμα του Νταβαρίνου, διαμορφώνοντας το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σκόραρε ξανά στο 57', μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κιρτζιαλίδη. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες με τον Μακρίδη και τον Αντωνόπουλο που είχε δοκάρι στο 70' όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και με μείωσαν με πέναλτι στο 74', το οποίο εκτέλεσε ο Κοκκινέλης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2. Η ομάδα του Ηρακλειου ανέβηκε στους 45 βαθμούς και παραμένει δεύτερη, ενώ ο Χολαργός παρέμεινε στους 31 βαθμούς, περνώντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μαρκής, Δαρδαμάνης, Ζαχαρόπουλος, Μιχελής, Μηλιώνης, Μπαλαχτζής (60' Ζαχαρόπουλος), Τριάντης, Τσίρος, Βουλτσίδης, Κοκκινέλης, Αλικάι (65' Λούμι)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Κώστας Ψυρόπουλος): Μολφέσης, Καρώνης, Κατσούλης, Λιαπίδης, Ζίζηλας, Νταβαρίνος, Γεωργίου, Χρήστου, Μακρίδης (75' Κιάφα), Αντωνόπουλος (80' Μερτκολα), Κιρτζιαλίδης (80' Μυλερός)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35