social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νησαριώτης: Έχει αλλάξει το επίπεδο του Ήφαιστου

Νησαριώτης: Έχει αλλάξει το επίπεδο του Ήφαιστου

Αποτελεί μια ομάδα που έχει διατηρήσει τον κορμό της τα τελευταία χρόνια και έχει κατορθώσει να μπει στη συνείδηση του κάθε φίλαθλου του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ως μια παραδοσιακή δύναμη της κατηγορίας.

Ο λόγος για τον Ήφαιστο Περιστερίου που τυγχάνει να διαθέτει έναν προπονητή φιλόδοξο όπως είναι ο Θοδωρής Τρανός και ποδοσφαιριστές με σπουδαία αξία.

Ένας εξ αυτών είναι φυσικά ο Θοδωρής Νησαριώτης που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο έμπειρος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό πρωτάθλημα έχοντας πετύχει δέκα τέρματα, συμβάλλοντας στην πορεία των ροσσονέρι.

Ο ίδιος μίλησε στο soccerlive.gr για τη φετινή χρονιά, τον κορωνοϊό και τα φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά

-Πως κρίνεις τη σεζόν του Ήφαιστου;

Νομίζω ότι η χρονιά που πραγματοποιεί ο Ήφαιστος είναι αρκετά καλή. Είμαστε μέσα στο στόχο αφού στις συζητήσεις που είχαμε κάνει με τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο είχαμε πει ότι θέλουμε να βρισκόμασταν με το τέλος της σεζόν μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Όλη τη σεζόν έχουμε κατορθώσει να κρατάμε τη σημαία της ομάδας υψηλά και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες.

-Θεωρείς ότι από τη στιγμή που ο προπονητής σας κ. Τρανός δήλωσε ότι πάτε για πρωτάθλημα αυτό σας "Βάρυνε";

Δεν θεωρώ πως μας βάρυναν οι δηλώσεις περί πρωταθλητισμού, απλώς η συγκυρία μέτριων παιχνιδιών σε συνδυασμό με τις πολλές ατυχίες και τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και με την μη επαρκή ενίσχυση του ροστερ μας άφησε πίσω. Ωστόσο πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα καλό φινάλε αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

nisariotis-theodoros.jpg

-Είσαι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2ου ομίλου. Πόσο πολύ έχεις δουλέψει για να το πετύχεις αυτό;

Φέτος το καλοκαίρι μετά από καιρό μπόρεσα να δουλέψω λίγο στην φυσική κατάσταση και τη δύναμη . Πλέον αισθάνομαι πολύ καλύτερα απ τις άλλες σεζόν και σε συνδυασμό με το ότι ο προπονητής μου έχει δώσει ένα διαφορετικό ρόλο στο γήπεδο με κάνει πιο αποτελεσματικό αν και θα έπρεπε να έχω κάνει ακόμα πιο πολλά πράγματα.

-Στον Ήφαιστο δείχνεις να έχεις βρει το λιμάνι σου. Θέλει να κλείσεις την καριέρα του σε αυτό τον σύλλογο;

Στον Ήφαιστο περνάω πολύ καλά και το γεγονός ότι είιμαι για 4 σεζόν στο σύλλογο το αποδεικνύει. Ομως είμαι στα 31 ακόμα και δεν σκέφτομαι το που θα κλείσει αυτή η καριέρα. Είμαι καλά και θα δούμε.

Nisa-1.jpg

-Τι λείπει από τον Ήφαιστο για να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια;

Σίγουρα η ομάδα με τη νέα διοίκηση έχει κάνει πολλά βήματα προόδου και αγωνιστικά και έξωαγωνιστικα. Αν παραμείνει σ' αυτο το δρόμο και συνεχιστεί αυτό το κλίμα της παρέας θα έρθουν και καλύτερες μέρες και γιατί όχι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος στα ίσια.

-Ένα μήνυμα για τον κορωνοϊό;

Σ' αυτη την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε θα πρέπει να ακούμε τους επιστήμονες όπως επιβάλλει η λογική και ως άτομο που ανήκω στις ευπαθείς ομάδες και εγώ θα παρακαλούσα όλο το κόσμο να σκεφτεί πρώτα τους ανθρώπους αυτούς και να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις όποιες εξόδους.

-Ποια ομάδα θεωρείς πιο έτοιμη για τον τίτλο και τη συμμετοχή την Γ' Εθνική;
Νομίζω ότι ο Χαραυγιακός δείχνει μια τρομερή συνέπεια ως προς τα αποτελέσματα και σίγουρα είναι το φαβορί.

theodoros.jpg

-Ποιος παίκτης και ποια ομάδα σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση φέτος ;

Νομίζω γενικά είναι ένα ισορροπημένο πρωτάθλημα αλλά η συνέπεια του Χαραυγιακού είναι αξιοπρόσεκτη.

-Τι προτείνει ο Θοδωρής Νησαριώτης στα νέα παιδιά;

Περισσότερο παιχνίδι και λιγότερο ηλεκτρονικά παιχνίδια.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35