social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζουμπουλάκης: «Ανώφελο να μιλάμε για ποδόσφαιρο, όταν πεθαίνει κόσμος»

Ζουμπουλάκης: «Ανώφελο να μιλάμε για ποδόσφαιρο, όταν πεθαίνει κόσμος»

Η παρουσία του στα επαγγελματικά πρωταθλήματα τα προηγούμενη χρόνια δείχνει ότι πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές σεζόν σε όποια ομάδα και εάν αγωνίστηκε.

Ο Άγγελος Ζουμπουλάκης έχοντας τον επαγγελματισμό και τη συνεχή όρεξη για δουλειά ως στοιχεία που τον αντιπροσωπεύουν αποφάσισε φέτος να μετακινηθεί στην ομάδα του Ηλυσιακού, μετά το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από το Αιγάλεω.

Ο ικανότατος μπακ κατάφερε να ξεχωρίσει σε μια «καταστροφική» σεζόν για τους Ζωγραφιώτες αφού σε όσα ματς αγωνίστηκε είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Ηλυσιακός στο πρόσωπο του Ζουμπουλάκη βρήκε έναν αξιόπιστο μπακ.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο άσο όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας.

-Άγγελε, αποφάσισες να μετακινηθείς στον Ηλυσιακό φέτος. Γιατί επέλεξες τη συγκεκριμένη ομάδα;

«Επέλεξα τον Ηλυσιακο γιατί η προσέγγιση της διοίκησης ήταν τέτοια που με έκανε να πιστέψω στους ανθρώπους αυτούς και να θέλω να βοηθήσω ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της!»

-Έχεις ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς στην καριέρα σου. Θεωρείς ότι σου στέρησαν τη δυνατότητα να αγωνιστείς σε υψηλότερο επίπεδο;

«Αυτό με τους τραυματισμούς το ακούω συχνά τα τελευταία χρόνια αλλά η αλήθεια δεν είναι ότι είμαι επιρρεπής σε αυτούς. Ο τραυματισμός μου στο γόνατο ήρθε όταν αγωνιζόμουν στην Κέρκυρα και εκεί πήγαν όλα λάθος. Ένα λάθος χειρουργείο έφερε όλη αυτή την ταλαιπωρία. Από εκεί και πέρα για να διορθωθεί όλο αυτό έπρεπε να μείνω 3 χρόνια εκτός δράσης και να κάνω αλλά 2 χειρουργεία για να μπορέσω να παίξω ξανά. Μέχρι τότε αγωνιζόμουν στη Σουπερ Λιγκ και ναι θεωρώ ότι δεν θα έφευγα ποτέ από την μεγάλη κατηγορία, αλλά έτσι είναι τα πράγματα στη ζωή και πρέπει να τα δεχόμαστε»

-Φέτος η χρονιά δεν πήγε καλά για την ομάδα σου. Τι θεωρείς ότι έπαιξε ρόλο;

«Φέτος ήταν μια πολύ κακή χρονιά για την ομάδα μου, όταν οι βάσεις δεν μπαίνουν τη στιγμή που πρέπει δεν γίνεται τίποτα να λειτουργήσει σωστά. Η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα χωρίς να έχει γίνει η σωστή προετοιμασία και ενώ υπήρχε το υλικό για να κάνουμε κάτι καλό, ήταν αδύνατο. Επίσης θέλω να πω κάτι σε όλο αυτό και οι προπονητές δεν είναι μάγοι. Στην αρχή της χρονιάς ξεκινήσαμε με ένα νέο παιδί τον Γιαννη Κατσαρό στον πάγκο που προσπάθησε αρκετά και στην πορεία ήρθε ο Γιώργος Αρχοντακης που δεν έχω καταλάβει ακόμα τι έχει να ζηλέψει απο προπονητές της Σουπερ Λιγκ. Θεωρώ οτι δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις κατηγορίες».

-Το γεγονός ότι χάσατε αρκετά ματς στην έδρα σας, που το αποδίδεις;

«Όταν μια ομάδα είναι απροπόνητη και ξεκινάει τόσο στραβά το πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο η έδρα».

IMG_8621.jpg

-Πως κρίνεις την ποιότητα του πρωταθλήματος;

«Η ποιότητα του πρωταθλήματος ήταν πολύ χαμηλή. Υπήρχαν 2-3 ομάδες που ήταν λίγο πιο πάνω απ τις υπόλοιπες αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ χαμηλή».

-Υπήρχε η οικονομική κρίση και πλέον καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ακόμη μια κρίση που θα επηρεάσει και τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Πως φαντάζεσαι το ποδόσφαιρο με τη λήξη του κορωνοϊού;

«Αυτή τη στιγμή είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση της υγείας όλων μας που δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ κάθολου το ποδοσφαιρο...»

-Από ποια ομάδα που έχεις αγωνιστεί έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις

«Έχω αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και όλες μου έχουν αφήσει όμορφες αναμνήσεις, τις άσχημες δεν τις θυμάμαι ποτέ».

-Θεωρείς ότι η πανδημία, θα δώσει το έρεισμα στα αρμόδια όργανα αλλά και σε όλους εμάς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο, να δούμε το άθλημα με άλλο μάτι

«Θεωρώ πως όλα θα τα δούμε με άλλο μάτι σαν λαός φυσικά και το ποδοσφαιρο».

IMG_9558.jpg

-Είσαι υπέρ της απόφασης να ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα

«Ακόμα μετράμε νεκρούς σε όλο τον πλανήτη, δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Για ποιο πρωτάθλημα μιλάμε όταν δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με την υγεία μας»

-Τι μήνυμα στέλνεις για τον κορωνοϊό;
«Καλη δυναμη σε ολο τον κοσμο με θετικη ενεργεια και μενουμε στο σπιτι μας για να μπορεσουμε να βγουμε σε λιγο διαστημα υγιεις»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35