social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοσμάς: «Καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Κοσμάς: «Καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

 Το ενδεχόμενο της επανέναρξης των πρωταθλημάτων θα σημάνει ουσιαστικά πως ο Άγιαξ Ταύρου θα χρειαστεί... κάτι ακόμα στο κομμάτι της συγκομιδής για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Του Δημήτρη Θεοδώρου (Πηγή Ωρα των σπορ εφημερίδα)

Άλλωστε, η απόσταση των πέντε βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να του εμπνέει ασφάλεια. Όπως και να 'χει, όμως, η παρουσία των ερυθρόλευκων στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας στην Αθήνα είναι επιτυχημένη. Με χαμηλό μπάτζετ και σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, η ιστορική ομάδα τα έχει πάει καλά, καταφέρνοντας μετά από 22 αγωνιστικές να βρίσκεται στην ένατη θέση, έχοντας συγκεντρώσει 25 βαθμούς. Στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, μάλιστα, βρισκόταν περισσότερο σε επαφή με τις μεσαίες θέσεις της βαθμολογίας, παρά με εκείνες που σηματοδοτούν κίνδυνο. Με την αφορμή τη διακοπή στην αγωνιστική δράση, ο Δημήτρης Κοσμάς κατέθεσε στην «ΩΡΑ των σπορ» την ικανοποιησή του για την παρουσία της ομάδας του, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει καλή συνεργασία και εμπιστοσύνη μεταξύ διοίκησης, προπονητικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών. «Σαφώς τα πράγματα έχουν πάει καλύτερα κι από ό,τι τα περιμέναμε. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και από τη διοίκηση, αλλά και από την παρουσία των ποδοσφαιριστών. Υπάρχει στήριξη και αμοιβαία εμπιστοσύνη. Παράλληλα, όμως, υπάρχει μεγάλη εμπιστοσύνη και στο δυναμικό που υπάρχει στην ομάδα. Ευελπιστούμε τη νέα χρονιά να έχουμε μία ανάλογη πορεία και -γιατί όχι;- καλύτερη από τη φετινή» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 38χρονος τεχνικός, για να αποκριθεί σε σχετική ερώτηση με βάση την τελευταία του τοποθέτηση: «Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει μέχρι τη νέα σεζόν. Νομίζω πως υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση, αλλά σίγουρα θα τεθούν κάποια θέματα εκ νέου».

«Προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών»
Το υπόλοιπο της σεζόν εξακολουθεί να βρίσκεται στον... αέρα. Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις στον αγωνιστικό χώρο και όχι με μία απόφαση επικύρωσης βαθμολογιών. Από την πλευρά του, ο Δ. Κοσμάς υπογράμμισε με επίγνωση και εντιμότητα: «Αν πω εγώ ότι πρέπει να σταματήσουν τα πρωταθλήματα, πιθανόν κάποιος να σκεφτεί ότι θα το έχω πει επειδή βολεύει την ομάδα μου. Εννοείται ότι θα σεβαστούμε την όποια απόφαση θα πάρει η αρμόδια Αρχή. Πάντως, θεωρώ πως μπροστά στην υγεία των ποδοσφαιριστών δεν προέχει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα. Μετά από τόσο μεγάλη διακοπή, πιθανόν να είναι επιβαρυντικό για τους ποδοσφαιριστές αν γυρίσουν στη δράση. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να βρεθεί μια άλλη λύση».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35