social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φύλλο αγώνα Σούρμενα-Τράχωνες «Φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνο στα αποδυτήρια»

Φύλλο αγώνα Σούρμενα-Τράχωνες «Φίλαθλοι των γηπεδούχων πέταξαν καπνογόνο στα αποδυτήρια»

Ακόμη ένα άσχημο περιστατικό σημειώθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα των Αθηνών και αφορά το ματς Σούρμενα-Τράχωνες που έληξε με 2-1 υπέρ των γηπεδούχων το προηγούμενο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο φύλλο αγώνα με τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι των Πόντιων έσπασαν το τζάμι των αποδυτηρίων που βρίσκονταν η ομάδα των Τραχώνων και πέταξαν ένα καπνογόνο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν η ατμόσφαιρα εντός των αποδυτηρίων να γίνει αποπνικτική και για δέκα λεπτά οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν έξω από αυτά.

Λίγα λεπτά αργότερα αφού η ατμόσφαιρα καθάρισε μπήκαν στα αποδυτήρια και τα πάντα εξομαλύνθηκαν.

Πλέον μένει να δούμε τι απόφαση θα πάρει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ, αφού κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο ματς Άγιος Θωμάς-Ηρακλής Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σύψας:

Μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της ομάδας Σούρμενα, πέταξαν ένα πλαστικό μπουκάλι γεμάτο νερό στους παίκτες των Τραχώνων, οι οποίοι κατευθυνόντουσαν προς τα αποδυτήρια τους χωρίς να τραυματίσουν κάποιον. Μόλις οι παίκτες των Τραχώνων εισήλθαν στα αποδυτήρια τους, φίλαθλοι της ομάδας ΣΟΥΡΜΕΝΑ έσπασαν το τζάμι των αποδυτηρίων τους και πέταξαν μέσ σε αυτά ένα καπνογόνο. Τα αποδυτήρια της ομάδας των Τραχώνων γέμισαν με καπνό με αποτέλεσμα οι παίκτες να βγουν έξω από αυτά αφού η αναπνοή τους είχε γίνει δύσκολη. Μετά από περίπου 15 λεπτά και αφού η ατμόσφαιρα των αποδυτηρίων των Τραχώνων καθάρισε οι παίκτες εισήλθαν στα αποδυτήρια κανονικά. Από το περαστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός παίκτη.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35