social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: «Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό ματς στο ντέρμπι»

Βλάχος: «Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό ματς στο ντέρμπι»

Την Αγία Παρασκευή στο μεταξύ τους τοπικό ντέρμπι αντιμετωπίζει την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στις 15:00 ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

 

Η ομάδα του Χρήστου Βλάχου βρίσκεται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για την αναμέτρηση με την «Σάντα» θέλοντας τόσο να ξεκινήσει να πραγματοποιεί σερί νικών, όσο και να ανέβει βαθμολογικά, κάτι που έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου μίλησε στο soccerlive.gr, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Σήφη Βενάκη, ενώ όπως ανέφερε, ελπίζιε να προσφέρουν αμφότερες οι ομάδες, θέαμα και όσο καλύτερο ματς γίνεται σε όσους φιλάθλους μπορέσουν να βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα ματς που είναι και τοπικό ντέρμπι, έχουμε όμως άριστες σχέσεις με την Αγία Παρασκευή. Είναι μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες και που βρίσκει τα πατήματα της με τους πολλούς νέους της ποδοσφαιριστές και φαίνεται ότι η απόδοση της καλυτερεύει συνεχώς. Εμείς προετοιμαζόμαστε ακόμη για το ματς και ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί όσος κόσμος μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδο.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35