social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουντανάρης: «Να παρθεί απόφαση που δεν θα θίγει καμία ομάδα»

Μουντανάρης: «Να παρθεί απόφαση που δεν θα θίγει καμία ομάδα»

Στον Πανερυθραϊκό η φετινή χρονιά ήταν μεταβατική αφού η διοίκηση αποφάσισε να εκπονήσει ένα πλάνο που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις υποδομές του συλλόγου.

Ο προπονητής, Στέλιος Μουντανάρης που πήρε το χρίσμα έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετά νέα παιδιά να πάρουν συμμετοχές από το απαιτητικό πρωτάθλημα, με τον ίδιο να μικάει στο soccerlive.gr γι αυτό το γεγονός.

Αναλυτικά

«Εμείς βγάλαμε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι πρότινος. Προς το τέλος, δηλαδή επτά αγωνιστικές πριν  τελειώσει το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι το πρόγραμμα μας ήταν πιο βατό. Ήταν ματς με αντιπάλους στα μέτρα μας και ενδεχομένως εάν παίρναμε τους βαθμούς θα βρισκόμασταν πιο ψηλά. Θα μπορούσαμε να πλασαριστούμε δυο με τρεις θέσεις πιο ψηλά».

Ερωτηθείς για τη λύση που ο ίδιος φαντάζεται πιο ιδανική εφόσον δεν συνεχιστούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, υπογράμμισε

«Εφόσον δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, ενδεχομένως θα έπρεπε να παρθεί κάποια απόφαση όσον αφορά τις ομάδες των δυο ομίλων που είναι χαμηλά στην κατάταξη. Εάν υπήρχε τρόπος να υποβιβαστούν λιγότερες ομάδες νομίζω ότι θα ήταν καλύτερη λύση. Ίσως βέβαια θίγονται ομάδες που μπορούσαν να παλέψουν για την παραμονή τους. Φαντάζομαι και στις ομάδες που πηγαίνουν για άνοδο και σε αυτές που υποβιβάζονται θα πρέπει να γίνει κάτι ανάλογο»

Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις για την νέα χρονιά, ο ίδιος υπογράμμισε

«Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είναι νεκρή περίοδος και μέσα στον Μαϊο θα έχουμε συζητήσεις αυτού του τύπου. Άλλωστε, κάναμε ένα lifting φέτος και αγωνίζονται αρκετοί νεαροί παίκτες στο σύλλογο. Σαν μεταβατικό στάδιο το περάσαμε με κάποιες δυσκολίες πάντα αλλά πήραμε και μεγάλα αποτελέσματα παρότι αδικήσαμε σε κάποια ματς τους εαυτούς μας»


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35