social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τσαμόπουλος: Τα αγαθά της ζωής και της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Τσαμόπουλος: Τα αγαθά της ζωής και της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτα.

 Ο προπονητής της Διάνα Ηλιούπολης κύριος Γιώργος Τσαμόπουλος εκφράζει τις ευχές του για το Πάσχα στην οικογένεια του συλλόγου και σε όλη την κοινωνία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Θα ήθελα να συγχαρώ ολόκληρο τον οργανισμό της Διάνα Ηλιούπολης για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και επικοινωνεί το διάστημα αυτό. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ποδοσφαιριστές μου και όλη την ποδοσφαιρική μας κοινωνία για την υπεύθυνη και επαγγελματική στάση τους απέναντι στο πρόβλημα της πανδημίας.

Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποφασίσουμε τι θα γίνει στο μέλλον. Εμείς είμαστε αυτοί που θα σεβαστούμε την οποία υπεύθυνη απόφαση της Πολιτείας.

Τα αγαθά της ζωής και της υγείας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στα παιδιά της ακαδημίας μας θέλω να τονίσω ότι τίποτα δεν πάει χαμένο. Θα ξαναγυρίσουμε, όταν πρέπει και όπως πρέπει, δυνατοί και με μεγαλύτερη διάθεση για ένα καλύτερο μέλλον.

Θα ήθελα επίσης να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον κύριο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος μέσω των επισήμων σελίδων του συλλόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πρωτότυπο τρόπο, διατηρεί την επαφή της επικοινωνίας μας με το σύλλογο ζωντανή.

Τέλος, με αφορμή τις ημέρες που έρχονται, θέλω να εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου στην διοίκηση, τους προπονητές, τους αθλητές και στις οικογένειες των ανθρώπων της Διάνα, αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας για την δοκιμασία της ψυχικής και σωματικής μας υγείας.

Υπομονή, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35