social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταυριανάκος: Αίσθημα ευθύνης και μέτρα για την προάσπιση της υγείας για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Σταυριανάκος: Αίσθημα ευθύνης και μέτρα για την προάσπιση της υγείας για να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

Τη δική του θέση για την ενδεχόμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος παρέθεσε στο soccerlive.gr ο πρόεδρος του Παλαιού Φαλήρου, Παναγιώτης Σταυριανός.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μίλησε για τη σκέψη που υπάρχει και κυκλοφορεί στα στέκια του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την ευθύνη που θα πρέπει να πάρουν τα αρμόδια όργανα σε περίπτωση που νοσήσει κάποιο πρόσωπο. Αναλυτικά

Η διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου τάσσεται υπέρ της ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος. Βέβαια γνωρίζουμε ότι υπάρχουν αρκετές δυσκολίες σε περίπτωση που επιστρέψουμε στην δράση. Αρχικά, προβληματιζόμαστε για το ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που ένας ποδοσφαιριστής, παράγοντας, ή μέλος τεχνικού επιτελείου νοσήσει; Όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα αποδυτήρια είναι μικρά και ελοχεύει ο κίνδυνος να μεταδοθεί ο ιός σε χώρους κλειστούς που θα βρίσκονται 20 και πλέον άτομα. Από εκεί και πέρα, η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών στις ομάδες του ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου είναι μαθητές οι οποίοι θα δίνουν πανελλήνιες και οφείλουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στο διάβασμα αυτή την περίοδο. Άλλοι αθλητές τέτοια περίοδο αποχωρούν προκειμένου να κοιτάξουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα (ενασχόληση σε μονάδες εστίασης και ξενοδοχειακές μονάδες), ενώ ,άλλοι δουλεύουν σε καθημερινή βάση και δεν θα μπορούν να αγωνιστούν μεσοβδόμαδα. Από τα πιο σοβαρά ζητήματα είναι τι θα γίνει με τα προβλήματα τραυματισμών μετά από τόσο μεγάλη αποχή… Και το πιο βασικο, τι θα γίνει σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο κρούσμα σε μια ομάδα; Εμείς σαν Παλαιο Φάληρο στηρίζουμε και τρέφουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη για κάθε απόφαση της ΕΠΣΑ και της διοργανώτριας αρχής. Ελπίζουμε να ξαναϊδωθούμε σύντομα όλοι μαζί και να αγωνιστούν οι αθλητές μας στον αγωνιστικό χώρο. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35