social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζαντζής: Θα ήταν καλύτερο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

Καζαντζής: Θα ήταν καλύτερο να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα

Το δικό του σχόλιο για τα όσα βιώνουμε με τον κορωνοϊο τόνισε ο συνεργάτης του Γιάννη Τάμπραντζη στα Σούρμενα, Γιώργος Καζαντζής.

Αναλυτικά

"Καταρχάς να ευχηθώ σε όλους Χρόνια πολλά με υγεία πάνω απ'όλα και γρήγορα να ξαναγυρίσουμε όλοι μας σε πράγματα που αγαπάμε και μας γεμίζουν! Πραγματικά ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση η οποία έχει επηρεάσει όλο τον πλανήτη και δυστυχώς καθημερινά μετράμε χιλιάδες θανάτους.Εμείς, ευτυχώς, βρίσκομαστε σε καλύτερη μοίρα από άλλες χώρες και δείχνουμε ότι θα βγούμε από αυτό το Γολγοθά με τις λιγότερες απώλειες. Όλη αυτή η κατάσταση έχει επηρεάσει όλους τους κλάδους εργασιών.Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι έξω από αυτό και ο χώρος του ποδοσφαίρου. Ειλικρινά αυτή η κατάσταση με την καραντίνα έχει δημιουργήσει τεράστιο θέμα σε όλους τους ποδοσφαιριστές και ακόμα περισσότερο όταν μιλάμε για ερασιτέχνες. Είναι πολύ δύσκολο να διατηρησούν την φυσική και πνευματική κατάσταση που βρίσκονταν πριν την διακοπή και αυτό γιατί η μόνη προπόνηση που μπορούν να κάνουν είναι το τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις δύναμης μέσα στο σπίτι καθώς χώροι αθλητικών δραστηριοτήτων έχουν κλείσει. Από'κει και πέρα πολύς λόγος γίνεται για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Προσωπικά θεωρώ ότι το καλύτερο θα ήταν να συνεχιστούν και αυτό γιατί θα ήταν κρίμα τους κόπους μια χρονιάς να τους πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων. Πολλοί άνθρωποι σε όλες τις ομάδες έχουν ξοδέψει ο καθένας από το δικό του πόστο χρήματα,ώρες, ιδρώτα. Πιστεύω ότι δεν γίνεται να τελειώσει ένα πρωτάθλημα έτσι,δεν είναι δίκαιο για κανέναν.Ομως όλα αυτά θα πρέπει να έχουν και την σύμφωνη γνώμη των ειδικών σε θέματα υγείας, γιατί πάνω απ'όλα είναι η υγεία των συνανθρώπων μας. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση της ΕΠΟ ελπίζοντας ότι θα βρεθεί η φόρμουλα ώστε να ξαναμπούμε στα γήπεδα χωρίς φόβο και με όρεξη για δουλειά, γιατί πραγματικά μας έχει λείψει!
Τέλος πρέπει να σημειώσω ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους παίκτες και την διοίκηση. Έχουμε πει να υπάρχει όσο γίνεται καθημερινή άσκηση και προσοχή στη διατροφή. Επίσης, στο θέμα των ακαδημιών προσπαθούμε με συνεχή ενημέρωση ο κάθε προπονητής στο τμήμα του να έχει μια εικόνα για τους παίχτες του".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35