social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τίτλοι τέλους για τον Βαγγέλη Γαλάνη από την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης

Τίτλοι τέλους για τον Βαγγέλη Γαλάνη από την τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης

Όλα τα ωραία έχουν και ένα τέλος. Έτσι λένε οι ρομαντικοί και το μόνο σίγουρο είναι ότι ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του ΓΣ Ηλιούπολης.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων μένει από σήμερα… ακέφαλη αφού η διοικούσα επιτροπή έκανε γνωστή την πρόθεση της να αποχωρήσει από τη θέση της κάτι που σημαίνει ότι θα διενεργηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Η κίνηση αυτή έχει αντίκτυπο και στο κομμάτι της τεχνικής ηγεσίας αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας θα αποτελέσει και ο Βαγγέλης Γαλάνης.

Ο Ναξιώτης κόουτς που φρόντισε μετά την άριστη συνεργασία που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας να βάλει τον Ήλιο σε τροχιά πρωταθλητισμού, έχει πάρει την απόφαση του την οποία αναμένεται να επισημοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Ο νεαρός προπονητής που βρέθηκε για δυο χρόνια στην άκρη του πάγκου, έχοντας και το πόστο του υπεύθυνου ακαδημιών του συλλόγου, φρόντισε με τη δουλειά του να αποδείξει ότι πρόκειται για έναν φέρελπι προπονητή που το μέλλον του ανήκει.

Την πρώτη σεζόν έχοντας στα χέρια του μια ολοκαίνουργια σε πρόσωπα ομαδα φρόντισε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που απέδιδε πολύ καλό ποδόσφαιρο τερματίζοντας στα υψηλά στρώματα. Η τιμητική 4η θέση με 53 βαθμούς ήταν η καλύτερη αρχή για τον κόουτς Γαλάνη στην πρώτη του θητεία στο δυσκολότερο πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας της χώρας. Φέτος, ο πήχης ανέβηκε, τέθηκαν υψηλότεροι στόχοι ωστόσο ο Ήλιος τερμάτισε στην 2η θέση πίσω από τον πρωταθλητή ΠΑΟ Ρουφ, έχοντας εικόνα αρκετά καλή στα περισσότερα ματς.

Ασφαλώς πρόκειται για επιδόσεις που δύσκολα περίμενε και ο ίδιος ο κόουτς στην εκκίνηση του ως πρώτος προπονητής.

Αναμένουμε λοιπόν τις επόμενες ημέρες για να συνειδητοποιήσουμε για τους λόγους της απόφασης του.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35