social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές για να επιστρέφουμε στα γήπεδα

Δημήτρης Παπαγεωργίου: Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές για να επιστρέφουμε στα γήπεδα

Ενας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ είναι και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Ο εξαιρετικός γκολκίπερ της Αγίας Παρασκευής μίλησε στο Soccerlive και στον Σωτήρη Νικητάκη, και ας δούμε τι μας είπε...

Πώς αντιλαμβάνεται ένας ποδοσφαιριστής την όλη κατάσταση με τον κορονοϊό και τις επιπτώσεις του στην κοινωνία και τον αθλητισμό;

Ένας ποδοσφαιριστής αλλά και γενικότερα κάθε άνθρωπος που αγαπάει αυτό που ασχολείται νιώθει μια διαρκή αδράνεια μιας και δεν μπορεί να συνηθίσει την έλλειψη προπονήσεων και αγώνων από τον Μάρτιο. Όλοι οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις αλλαγές και να ευχηθούμε να επανέλθουμε στα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αποφασίστηκε δεν θα έχουμε άλλη αγωνιστική δράση φέτος. Πως είδες την πορεία της ομάδας σου αλλά και τη δική σου;

Δυστυχώς, νομίζω πως οι αριθμοί και η τελική κατάταξη αδικούν την Αγία Παρασκευή. Θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι καλύτερο εάν δεν υπήρχε η διακοπή αυτή. Παρόλα αυτά δείξαμε για ακόμη μια φορά πως είμαστε παραδοσιακά μια από τις καλύτερες ομάδες την Αθήνα, λαμβάνοντας υπόψιν βέβαια και την μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα αλλά και το Κύπελλο.

Εγώ από την πλευρά μου έκανα το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα μου και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου,τους προπονητές και την διοίκηση της ομάδος για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου.

Ποιοι είναι οι αγωνιστικοί στόχοι σου για το μέλλον και που θα βρίσκεσαι την νέα σεζόν;

Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι όσο πιο πολύ μπορώ και να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται! Δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά διότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτές τις συζητήσεις.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35