social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο μικρός της Διάνας που έπαιζε σα... μεγάλος!

Ο μικρός της Διάνας που έπαιζε σα... μεγάλος!

Ήταν ο ποδοσφαιριστής που έδειχνε ότι έπαιζε επειδή είχε σπουδαίες ικανότητες, και όχι διότι έπιανε θέση "μικρού" στο βασικό σχήμα.

Στο τοπικό πρωτάθλημα δύσκολα συναντάς νεαρούς σε ηλικία παίκτες που να κάνουν τη διαφορά όμως ο Παναγιώτης Δάρρας από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Διάνα Ηλιούπολης έδειξε τα στοιχεία του.

Επαγγελματίας, μετρημένος και με αφοσίωση που δύσκολα συναντάς δικαίωσε τον Γιώργο Τσαμόπουλο.

Ο ακραίος μπακ των κυανέρυθρων επιβεβαίωσε τη φήμη του, αφού σε όσα ματς αγωνίστηκε, εάν δεν γνώριζες την ηλικία του, δεν θα καταλάβαινες ότι έπιανε θέση μικρού, αλλά ότι πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη που έχει φάει με το... κουτάλι την Α' ΕΠΣΑ.

Καλός αμυντικά, επιθετικά θετικός και με κύριο προσόν του την όρεξη για βελτίωση, ο Παναγιώτης Δάρρας κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων.

Πραγματικά ήταν η αποκάλυψη για τη Διάνα σε μια μεταγραφή που λίγοι ασχολήθηκαν, όμως ο μικρός πλέον δείχνει να μαγνητίζει τα βλέμματα. 

Υ.Γ. Ο Δάρρας αγωνίστηκε σε όλα τα ματς βασικός και επειδή οι αμυντικοί δεν παίρνουν τη δόξα των επιθετικών, ας με συγχωρέσει ο σπουδαίος Μανώλης Καλλέργης, αλλά ο μικρός αξίζει έναν καλό λόγο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35