social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναβάθμιση Μπρούσαλη στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Αναβάθμιση Μπρούσαλη στο τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ο Απόλλωνας Χαλανδρίου ήταν η πρώτη ομάδα της Α' κατηγορίας που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Βλάχο.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά αφού πρόκειται για έναν σύλλογο που η φιλοσοφία του είναι διαφορετική σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία και έχει να κάνει με τη στήριξη των γηγγενών ποδοσφαιριστών που θα αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα βασίζεται στα ευρωπαϊκά πρότυπα. Σειρά πήρε ο Ανδρέας Ντούσης που αποτελεί τον προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου, ενώ στο μεσοδιάστημα είχε ακολουθήσει η αποχώρηση του γυμναστή, Πέτρου Αντωνίου. Το πρόσωπο που απέμενε για να κλείσει το ζήτημα “τεχνικό επιτελείο” ήταν εκείνο του Μίμη Μπρούσαλη. Ο γνωστός σε όλους “Μπρου” τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση μετά από συζήτηση που είχε και συμφώνησε προκειμένου να αποτελέσει τον αναλυτή της ομάδας και τη νέα περίοδο καθώς και τον άμεσο συνεργάτη του Χρήστου Βλάχου. Ο Μπρούσαλης μέσα σε λίγα λεπτά έδωσε τα χέρια και παραμένει στο σωματείο για ακόμη μια σεζόν.

Το δελτίο τύπου

Ο Μίμης Μπρούσαλης, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατείχε τη θέση του αναλυτή, αναλαμβάνει από σήμερα χρέη και βοηθού προπονητή.

Προπονητής παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και την ίδια την ομάδα, οπαδός της αγωνιστικής φιλοσοφίας που αυτή πρεσβεύει, οραματιστής και ισχυρή προσωπικότητα: ο Μίμης Μπρούσαλης γίνεται από σήμερα το «δεξί χέρι» του κόουτς Χρήστου Βλάχου, κατόπιν σχετικής εισήγησης του τελευταίου. Ο «Μπρου» εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Απόλλωνα πέρσι το καλοκαίρι, με αποστολή την ανάλυση (μέσω βίντεο) του παιχνιδιού της ομάδας αλλά και των αντιπάλων, διαθέτοντας ασφαλώς την αντίστοιχη πιστοποίηση. Υπενθυμίζεται πως στον Απόλλωνα Χαλανδρίου είχε κλείσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, το 2015.

Τον καλωσορίζουμε στο νέο του πόστο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! Η δήλωση του Μίμη Μπρούσαλη Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της συλλογικότητας του Απόλλωνα. Με βασικό πυλώνα την αμοιβαία εμπιστοσύνη, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε στην κοινωνία και κατ’ επέκταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέλημά μας, να παραμείνουμε άνθρωποι επί της διαδικασίας, εν συνεχεία ο κόσμος να απολαύσει την ομάδα και, φυσικά, να βοηθήσουμε στην εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, σε όλους τους τομείς. Οσο δύσκολη κι αν είναι η ζωή αυτή την περίοδο, πάντα υπάρχει κάτι καλό που μπορούμε να κάνουμε και να πετύχουμε σε αυτό. Είμαστε εις το “εμείς” και όχι εις το “εγώ”, όπως είχε πει ο Μακρυγιάννης. Καλή δύναμη σε όλους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35