social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Χαϊδαρίου: Δεν ξεκινούν οι ακαδημίες

ΑΟ Χαϊδαρίου: Δεν ξεκινούν οι ακαδημίες

Στην απόφαση να μην γίνει η επανέναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών, έφτασε η διοίκηση του Α.Ο. Χαϊδαρίου.

Το σωματείο ανακοίνωσε με δελτίο τύπου πως δεν σκοπέυει να βάλει προς το παρόν σε ρυθμούς προπονήσεων τους μικρούς αθλητές της ομάδας, σεβόμενοι το γεγονός πως τα παιδιά θα πρέπει να εξελίσσονται και να διασκεδάζουν. Πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί με τα μέτρα ασφαλείας που επιβάλει το Υπουργείο Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

⚽️ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ⚽️

Μετά την ενημέρωση των κανονισμών λειτουργίας, των αθλητικών εγκαταστάσεων από την πολιτεία και τις προϋποθέσεις επανεκκίνησης των υπολοίπων αθλητικών δραστηριοτήτων (πέραν του ποδοσφαίρου), αποφασίστηκε από κοινού (διοίκηση και προπονητές) και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές και τις οικογένειες τους, τη ΜΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων.

Οι προτεινόμενες συνθήκες και το πλαίσιο των κανόνων με το οποίο επιτρέπεται η διεξαγωγή των προπονήσεων είναι απολύτως σεβαστές, αλλά πέρα από τη ποδοσφαιρική λογική.

Στόχος μας είναι η εξέλιξη και η διασκέδαση των αθλητών μας.
Όμως, ύστερα από αυτούς τους κανονισμούς, δεν μπορεί να υπάρξει ούτε εξέλιξη ούτε διασκέδαση, επιβαρύνοντας τις οικογένειες με ιατρικές βεβαιώσεις, υπεύθυνες δηλώσεις και κοινωνικές αποστασιοποιήσεις.

Σε εμάς προέχει η υγεία και η διασκέδαση των παιδιών και αυτό, είναι αδιαπραγμάτευτο.

Ευχομαστε, να ελαφρύνουν τα μέτρα προστασίας, ούτως ώστε να μπορέσουμε να διοργανώσουμε με ασφάλεια, ολιγομελή τμηματα προπονησεων (personal training) κάτι που με τα τωρινά δεδομενα, φαντάζει δύσκολο.

Μεχρι να γινει αυτό, το μόνο που μπορούμε να σας ευχηθούμε είναι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με ΥΓΕΙΑ και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στους αγωνιστικούς χώρους, τη νέα αθλητική περίοδο.

Με εκτίμηση και σεβασμό.

Ακαδημία Α.Ο. Χαϊδαρίου


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35