social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

BREAKING NEWS: Τέλος ο Σάσσαλος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

BREAKING NEWS: Τέλος ο Σάσσαλος από τον Ολυμπιακό Λιοσίων

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Ολυμπιακού Λιοσίων αφού ο προπονητής, Σάκης Σάσσαλος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Το διαζύγιο ήρθε σε φιλικό κλίμα αφού υπάρχει εξαιρετική σχέση ανάμεσα στις δυο πλευρές, με τον έμπειρο κόουτς να είναι σε θέση πλέον να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Σάσσαλος στο διάστημα που εργάστηκε στους "ερυθρόλευκους" μπόρεσε να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο που έπαιξε κατά κοινή ομολογία πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, η νεά σεζόν δεν θα τον βρει στο στο ιστορικό σωματείο, με τον ίδιο μετά το διαζύγιο να δηλώνει τα εξής

"Πιστεύω ότι στο διάστημα που ήμουν στην ομάδα έκανα το καθήκον μου. Νομίζω ότι ειδικά στο β' γύρο παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και πήραμε σπουδαία αποτελέσματα με αποτέλεσμα να αναρριχηθούμε στις υψηλές θέσεις του 1ου ομίλου.

Απο εκεί και πέρα, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, κ. Ανδρέα Γεωργόπουλου και το διοικητικό συμβούλιο, καθώς και τον γυμναστή κ. Μακρή, τον προπονητή τερματοφυλάκων, κ. Κουσίδη και τον γενικό αρχηγό κ. Ζουμπατόπουλο. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έδειξε στο σύλλογο και προς το πρόσωπο μου. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35