social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκολι: Προτεραιότητα για τα παιδιά το σχολείο και η Διάνα

Νίκολι: Προτεραιότητα για τα παιδιά το σχολείο και η Διάνα

Αποτελεί τιμή για την ακαδημία της Διάνα Ηλιούπολης η παρουσία του αμυντικού μέσου Αουρέλ Νικόλι στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Ο Άουρελ πριν από λίγες ημέρες, σε ηλικία 24 ετών, ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα και θα αποτελέσει βασικό στέλεχος στην επιλογή του προπονητή Γιώργου Τσαμόπουλου.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα της Διάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αουρέλ υποστήριξε ότι η απόφασή του να παραμείνει στην οικογένεια της Διάνα ήταν εύκολη και γρήγορη.

«Η ανανέωση με το σύλλογο ήταν εύκολη. Ήθελα να συνεχίσω να προσφέρω για την ομάδα. Το ομαδικό κλίμα το οποίο επικρατεί, από τα αποδυτήρια μέχρι την διοίκηση, και η καλή συνεργασία μεταξύ όλων μας ήταν από τους σημαντικότερους παράγοντες για να πω το «ναι» σε μία ακόμα συνεργασία με την Διάνα, καθώς τα συναισθήματα είναι αμοιβαία».

Ο Αουρέλ Νικόλι θεωρεί απόλυτα πετυχημένη την παρουσία της Διάνα στο περσινό πρωτάθλημα. Κατέλαβε την δεύτερη θέση, σε ισοβαθμία με την Ηλιούπολη και συνέχισε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κορυφαία διοργάνωση του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

«Η περσινή σεζόν ήταν μία πολύ καλή χρονιά. Δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, δουλέψαμε αρκετά και το αποτέλεσμα φάνηκε οδηγώντας την Διάνα στην δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την Ηλιούπολη. Πετύχαμε 48 γκολ, με κυριότερο σκόρερ τον Μανώλη Καλλέργη, αλλά επειδή δεν θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα παιδιά η συνολική επίθεση της Διάνα έδειξε για ακόμα μία φορά τι μπορεί να καταφέρει».

Για ένα καλύτερο πρόσωπο στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αουρέλ πιστεύει ότι θα πρέπει να επιλυθεί άμεσα η δυσλειτουργία στην αμυντική κατεύθυνση της ομάδας.

«Στην νέα σεζόν, ένα από τα μείζονα θέματα που πρόκειται να λυθεί είναι η συνολική αμυντική λειτουργία. Γιατί μην ξεχνάμε ότι εκτός από την επίθεση εξίσου σημαντική είναι και η άμυνα για την επίτευξη του συνολικού στόχου της ομάδας».

Ο εικοσιτετράχρονος αμυντικός μέσος ζητά υπομονή και επιμονή για την επίτευξη ενός σωστού αποτελέσματος, σε μια εξαιρετικά αβέβαιη και δύσκολη χρονιά που δημιουργούν τα οικονομικά αδιέξοδα της πανδημίας.

«Δεν μπορώ να πω με σιγουριά κάτι για τη νέα χρονιά, καθώς η περσινή φάνηκε να είναι απρόβλεπτη για όλους. Προφανώς όλοι έχουμε επηρεαστεί από αυτή την πανδημία, αλλά ξεκινάμε με αισιοδοξία και κατανόηση. Κατανοούμε ότι περνάμε μία δύσκολη εποχή και οι ερασιτεχνικές ομάδες, κάθε μία ξεχωριστά, με τη δική της κρίση πρέπει να ενεργήσει. Με την υπομονή και την επιμονή όλων μας θα βγάλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Ο Αουρέλ δεν ήταν ο μόνος που ανανέωσε την συνεργασία του με την Διάνα. Προηγήθηκαν ο προπονητής Γιώργος Τσαμόπουλος και ο διακεκριμένος επιθετικός Νίκος Κετσετζόγλου.

«Μας τιμάει ιδιαιτέρα η ανανέωση του Νίκου Κετσετζόγλου ο οποίος είναι ένα πολύ καλό παιδί και πολύ δυνατός επιθετικός και κυρίως του προπονητή μας Γιώργου Τσαμόπουλου που μέσα από τις προπονήσεις του έχει δείξει την εμπειρία του και τις ικανότητές του ως προπονητής και αυτό φάνηκε στο τελευταίο ενάμιση χρόνο με την άνοδο της ομάδας».

Πρότυπο αποτελεί ο Αουρέλ Νικόλι για την ακαδημία της Διάνα. Έχει μόνο θετικά λόγια να εκφράσει για όλους όσους τον στήριξαν. Κάνει ξεχωριστή αναφορά στον πατέρα του, τον επί σειρά ετών προπονητή της ακαδημίας της Διάνα, τον κύριο Γιάννη Σιούτη και τον νυν γενικό αρχηγό Αποστόλη Ξιούρα.

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από 10 ετών και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου ο οποίος τόσα χρόνια με στηρίζει στις προπονήσεις μου και στους αγώνες. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιάννη Σιούτη, ο οποίος με εμπιστεύτηκε από τα πρώτα μου βήματα και με προώθησε στην ανδρική ομάδα όταν ήμουν 15 ετών. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κύριο Αποστόλη Ξιούρα που κατάφερε με πολύ κόπο να μου εκδώσει δελτίο πράγμα ακατόρθωτο για ένα νέο ξένης καταγωγής».

Η ακαδημία της Διάνα Ηλιούπολης παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις υποδομές του αθηναϊκού ποδοσφαίρου. Μεγαλώνει διαρκώς σε ποσότητα και βελτιώνεται σε ποιότητα τα τελευταία χρόνια.

«Η ακαδημία της Διάνα μου εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτός είναι ο λόγος που και εγώ με τη σειρά μου την στηρίζω ασταμάτητα τόσα χρόνια».

Ο Αουρέλ εξηγεί τους λόγους που η ακαδημία της Διάνα απαρτίζεται σήμερα από 21 τμήματα και περισσότερα από 300 παιδιά.

«Η ακαδημία της Διάνα τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο, δείχνοντας πως με κάθε ευκαιρία κυνηγάει την εξέλιξή της και μαζί της όλοι όσοι την ακολουθούν. Κάθε χρόνο η Διάνα φέρνει σπουδαίους ανθρώπους του εξωτερικού για να μοιραστούν τις γνώσεις τους αλλά και τις συμβουλές τους για την καλύτερη επίδοση όλων μας. Τέλος θα ήθελα να τονίσω πως ο μεγάλος αριθμός των νέων παιδιών κάθε χρόνο δείχνει ότι η ακαδημία παραμένει ζωντανή στην πάροδο του χρόνου και γίνεται όλο και πιο δυνατή και ανταγωνίσιμη».

Ο Άουρελ δίνει τις συμβουλές του στα παιδιά που φορούν την φανέλα του συλλόγου. Προτεραιότητα θα πρέπει να είναι η μόρφωσή τους και ψυχαγωγία το γήπεδο και η Διάνα.

«Η συμβουλή μου προς τα νέα παιδιά είναι προτεραιότητα τους να παραμείνει η μόρφωσή τους. Τον ελεύθερο χρόνο τους να τον περνούν στο γήπεδο κάνοντας τις απαιτούμενες προπονήσεις τους και να χαίρονται τον αγώνα κάθε Κυριακή. Στις μέρες μας δυστυχώς τα περισσότερα παιδιά ζουν σε ένα ηλεκτρονικό κόσμο και ξεχνάνε τι πάει να πει αθλητισμός, παιχνίδι και διασκέδαση»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35