social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε το Χαϊδάρι

Τρεις ανανεώσεις ανακοίνωσε το Χαϊδάρι

Στον ΑΟ Χαϊδάρι έχουν ξεκινήσει άμεσα οι διαδικασίες για τη διατήρηση του περσινού κορμού με την αρχή να γίνεται χθες. Συγκεκριμένα τη συνεργασία τους με την ιστορική ομάδα ανανέωσε ο Σπύρος Μιχος και ο κεντρικός αμυντικός, Τρύφωνας Τσωνης.

Σήμερα η ημέρα επιφύλασσε ακόμη ένα σημαντικό γεγονός. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά τριών παικτών να περάσουν από τα γραφεία της διοίκησης για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας για την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον τερματοφυλακα Χάρη Μιχο, τον αρχηγό-μέσο της ομάδας Θωμά Μουρεζινη, και τον ακραιο επιθετικό, Γιάννη Καμπεραι. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές προέρχονται από το φυτώριο της ομάδας, με τη διοίκηση να δείχνει ότι εκτιμάει την αξία τους.

Ο 24χρονος γκολκίπερ αγωνίζεται στο Χαϊδάρι εδώ και 7 χρόνια, μετρώντας 109 συμμετοχές. Η... «σημαία» της ομάδας, Θωμάς Μουρεζίνης, ανήκει επίσης μια επταετία στο σωματείο, έχοντας αγωνιστεί 132 φορές, και έχοντας πετύχει 31 τέρματα. Τέλος, ο 22χρονος εξτρέμ, Γιάννης Καμπεράι, φοράει τη φανέλα του Χαϊδαρίου από το 2014, μετρώντας 117 εμφανίσεις και 15 γκολ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35