social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ΑΟ Βύρωνας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άνοδο

Ο ΑΟ Βύρωνας ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άνοδο

Με αφορμή την επίσημη άνοδο του ΑΟ Βύρωνα στην Α' ΕΠΣΑ, η ομάδα των νοτίων προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας τον περσινό αγωνιστικό απολογισμό ενώ ευχαρίστησε και τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε πέρυσι.

Αναλυτικά

Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα μετά από αρκετά χρόνια γυρίζει στην Α' Αθηνών. Η ομάδα κατάφερε πολλά πράγματα φέτος. Ξεκινώντας:
9 νίκες στους 9 πρώτους αγώνες βάζοντας τις βάσεις για την άνοδο.
3η καλύτερη επίθεση με 48 γκολ
1η καλύτερη άμυνα με 9 γκολ
2η σε νίκες με 16 νίκες
Ήταν στην πρώτη θέση στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος τερματίζοντας 2ος με 51 βαθμούς.
Έπαιξε κατά γενική ομολογία πολύ καλό και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Και όλα αυτά όταν η συντριπτική πλειοψηφία του ρόστερ μας προέρχεται από τις ακαδημίες μας.
Για όλα αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους αυτούς που βλέπετε στην φωτογραφία και όχι μόνο.
Το προπονητικό μας team: Τον προπονητή μας Άκη Μιχαηλίδη τον γυμναστή Γιώργο Βαρσαμογιάννη τον προπονητή τερματοφυλάκων Λάμπρο Αθανασόπουλο τον γιατρό μας Γιώργο Δημάκη τον φυσιοθεραπευτή μας Κυριάκο Καπνουλά τους γενικούς αρχηγούς μας Γιώργο Χάγια και Γιώργο Τσαλαματά του εφόρους μας Νίκο Σταύρου και Θοδωρή Ιωακειμίδη. Τους γονείς των ακαδημιών μας που δεν έχασαν παιχνίδι στηρίζοντας την ομάδα.Τους φιλάθλους μας που ήταν κοντά μας εντός- εκτός με ζέστες,κρύο,βροχές.
Τους χορηγούς μας που βοήθησαν ,και με το παραπάνω, όταν χρειάστηκε.
Εμείς είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι για όσα πετύχαμε φέτος και είμαστε περήφανοι γιατί τα καταφέραμε με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες από όλους μας. Με πολύ μικρότερο μπάτζετ από όλες σχεδόν τις ομάδες της κατηγορίας.
Τέλος είμαστε περήφανοι γιατί τον στόχο της ανόδου στην Α' Αθηνών που βάλαμε στην αρχή αυτής της χρονιάς τον πετύχαμε τηρώντας στο ακέραιο τις αξίες μας.
Εμείς το μόνο που υποσχόμαστε είναι ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη, μεγαλύτερο πείσμα κάνοντας ότι χρειάζεται ώστε να κάνουμε την ομάδας μας ακόμη πιο ανταγωνιστική. Άλλωστε τρώγοντας έρχεται η όρεξη....
Ευχαριστούμε και πάλι και σας περιμένουμε όλους στα σαλόνια πλέον της Α' Αθηνών


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35