social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παλαιό Φάληρο: Σεφτέ στις ανανεώσεις με Φίλιππα Κωνσταντινίδη

Παλαιό Φάληρο: Σεφτέ στις ανανεώσεις με Φίλιππα Κωνσταντινίδη

Στο Παλαιό Φάληρο η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε άμεσα μετά την παραμονή του προπονητή να βάλει μπροστά το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει τον ιστορικό σύλλογο να συμμετέχει για πολλοστή φορά στην 1η κατηγορία της ΕΠΣ Αθηνών.

Έτσι με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, οι άνθρωποι που συγκροτούν τη νέα διοίκηση αποφάσισαν να προχωρήσουν στην πρώτη ανανέωση κάνοντας δυναμικό ξεκίνημα καθώς ήρθαν σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που αποτελεί έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των κυανέρυθρων τα τελευταία χρόνια προερχόμενος παράλληλα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα με προσωπικές ενέργειες των ανθρώπων που τρέχουν τον προγραμματισμό της ομάδας, στο Παλαιό Φάληρο θα αγωνιζεται για ακόμη μία σεζον ο σπουδαίος ακραίος επιθετικός Φίλιππας Κωνσταντινίδης.

Ο αρχηγός της ομάδας μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησε και έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση κάνοντας την αρχή στο κομμάτι των ανανεώσεων.

Αυτό δείχνει τη διάθεση των ανθρώπων του Παλαιού Φαλήρου να ξεκινήσουν δυναμικά ούτως ώστε να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα παρουσιάσει το αγωνιστικό πρόσωπο και θα πετύχει τη νέα σεζόν το στόχο του, που δεν είναι άλλος από μία ανταγωνιστική πορεία στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Κωνσταντινίδης παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στην ομάδα εκτελούσε και τη στρατιωτική του θητεία ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε τροχοπέδη για εκείνον καθώς έδειξε τις αρετές και τις ικανότητες που διαθέτει σαν ποδοσφαιριστής


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35