social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζει με Μουντανάρη ο Πανερυθραϊκός

Συνεχίζει με Μουντανάρη ο Πανερυθραϊκός

 Με το Στέλιο Μουνταναρη θα συνεχίσει να πορεύεται ο Πανερυθραϊκός τη νέα χρονιά.

Ο προπονητής που αποτέλεσε το διάδοχο του Αντώνη Τσιμπακη την τεχνική ηγεσία των κόκκινων στη συνάντηση που είχε με τη διοίκηση τα βρήκε σε όλα και έδωσε τα χέρια ώστε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Ο τεχνικός που έχει καταγωγή από τη Μυτιλήνη παρά τη δύσκολη μετάβαση που είχε η ομάδα πέρυσι μπορεσε να περάσει τη δική του φιλοσοφία, διατηρώντας το σωματείο από τα βόρεια προάστια σε ανταγωνιστικό επίπεδο σε έναν απαιτητικό όμιλο.

Ο Πανερυθραϊκός με το Στέλιο Μουντανάρη την περσινή περίοδο τερμάτισε στη 10η θέση με 24 βαθμούς έχοντας απολογισμό πέντε νίκες 9 ισοπαλίες και 8 ήττες έχοντας πετύχει 28 τέρματα ενώ δέχτηκε 23.

Μάλιστα ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ικανότατο κόουτς ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους κόκκινους.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε

"Το σιγουρο είναι ότι ειμαι χαρούμενος με την ανανέωση. Έτσι και αλλιώς ο σύλλογος έχει δείξει ότι το στοιχείο που τον διακατέχει είναι η σταθερότητα είτε σε επίπεδο παικτών είτε σε επίπεδο τεχνικού τιμ. Το ίδιο ισχύει είτε στις ακαδημίες είτε στην πρώτη ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό, να υπάρχει υγεία γύρω από την ομάδα. Αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία να συζητήσουμε κάποια πράγματα σε σχέση με το ρόστερ γιατί ήμασταν σε ένα μεταβατικό στάδιο πέρυσι μιας και η ομάδα έκανε μεγάλη ανανέωση δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νεαρούς παίκτες. Ευελπιστούμε ότι αυτοί οι νεαροί παίκτες που πήραν από 15 έως 20 ματς να είναι καλύτεροι την προσεχή σεζόν. Εμείς θα δουλέψουμε παραπάνω σε σχέση με πέρυσι. Ίσως χρειαστούμε δυο με τρεις λύσεις για το ρόστερ της ομάδας και ήδη βρισκόμαστε στη διαδικασία αναζήτησης κάποιων παικτών. Περιμένουνε να μάθουμε και από την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΑ πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, κ. Τόνι Αχαρονιάν για την στήριξη το προηγούμενο διάστημα, τον κ. Γιάννη Δημητρίου και τους συνεργάτες μου καθώς είχα τη συμπαράσταση τους αφού το έργο μας ήταν δύσκολο". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35