social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλλέργης: Ανερχόμενη δύναμη ο Άτταλος-Πάντα στην καρδιά μου η Διάνα

Καλλέργης: Ανερχόμενη δύναμη ο Άτταλος-Πάντα στην καρδιά μου η Διάνα

Ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας εχθές το πρωί έκανε το μεγάλο μπαμ αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του τον Μανώλη Καλλέργη.

Έναν ποδοσφαιριστή με αρκετές αρετές, ικανότητες και με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Άλλωστε τα 22 γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις πιστοποιούν ότι ήταν ο καλύτερος επιθετικός στην κατηγορία όντας στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Ο Βαγγέλης Γαλάνης βλέπει ίσως το πιο παραγωγικό επιθετικό του αθηναϊκού ποδοσφαίρου να βρίσκεται στη φαρέτρα του και αυτό μόνο ικανοποιημένο μπορεί να τον κάνει να αισθάνεται. Επιθετικοί σαν τον Μανώλη Καλλέργη σπανίζουν στην εποχή μας και κυρίως στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο με την ιστοσελίδα μας να μη χάνει την ευκαιρία να επικοινωνεί με τον Καλλέργη, προκειμένου να μας αναφέρει τι τον έκανε να πει το "ναι" στο σύλλογο της Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά

Γιατί επέλεξες τον Άτταλο;

"Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο η προσέγγιση που έγινε. Οι άνθρωποι της ομάδας μου παρουσίασαν το πλάνο τους και με βρήκε σύμφωνο ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε η επιμονή τους προς το πρόσωπο μου καθώς και η θέληση του προπονητή κυρίου Γαλάνη. Νομίζω ότι η ομάδα αυτή είναι μια ανερχόμενη δύναμη στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο με όνειρα και βλέψεις".

-Πόσο δύσκολο ήταν να αποχωρήσεις από τη Διάνα;

"Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Είχα δεθεί και ταυτιστεί απόλυτα με τους ανθρώπους της Διάνα και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου".

-Τι κρατάς από το πέρασμα που είχες από αυτή την ομάδα;

"Κρατάω μόνο τα θετικά. Παίξαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον κύριο Τσαμοπουλο. Πέρασα 3,5 χρόνια πολύ όμορφα και χαίρομαι που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου να μεγαλώσει αυτή η ομάδα. Φεύγω γεμάτος ικανοποίηση. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μου λείψουν πολύ".

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

"Στόχος μου είναι να δίνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την νέα μου ομάδα και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35