social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μουκουντι ανακοίνωσε η Αγία Ελεούσα

Μουκουντι ανακοίνωσε η Αγία Ελεούσα

Σε μία μεταγραφή με… προέκταση στο μέλλον, προχώρησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Γιόσμι Μουκούντι.

Τον 19χρονο, δεξί χαφ, ο οποίος μένει στην χώρα μας, όπου φοιτά σε Οικονομική Σχολή, έχει παρακολουθήσει, εδώ και αρκετούς μήνες σε ειδικά καμπ και τουρνουά, ο νέος προπονητής της ομάδας, Νίκος Κουνάδης, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του, καθώς θεωρεί τον Αφρικανό παίκτη, ξεχωριστό ταλέντο, που αν δουλευτεί σωστά και μεθοδικά, μπορεί να προσφέρει και να ενισχύσει τον σύλλογο στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας για την σεζόν 2020-2021.
Ο Γιόσμι Μουκούντι έχει γεννηθεί το 2001 στην Κινσάσα, πρωτεύουσα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό (πρώην Ζαϊρ), ενώ στην χώρα μας διαμένει τον τελευταίο 1,5 χρόνο.
Με την μεταγραφή του 19χρονου μέσου από την κεντρική Αφρική, η ΑΠΕ έφτασε τις πέντε (5) μεταγραφές, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό και του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό.
Επίσης έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με την ομάδα της πόλης μας, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος και ο 21χρονος δεξιός μπακ – χαφ Γιάννης Παπαδόπουλος.
Στην κεντρική φώτο, ο Γιόσμι Μουκούντι με τον Πρόεδρο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Κώστα Βόσσο.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35