social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αγία Ελεούσα: Ανανέωσε ο Αθλητικός διευθυντής ακαδημιών, Νίκος Νταλαμπίρας

Αγία Ελεούσα: Ανανέωσε ο Αθλητικός διευθυντής ακαδημιών, Νίκος Νταλαμπίρας

Στα σίγουρα χέρια του Νίκου Νταλαμπίρα συνεχίζουν οι Ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπως έκανε γνωστό ο σύλλογος πριν από λίγο, ανακοινώνοντας την ανανέωση της συνεργασίας τους για την σεζόν 2020-2021.

Ο Νίκος Νταλαμπίρας, από το 2018 που συνεργάζεται με την ομάδα της πόλης μας, κατέχει το πόστο του Αθλητικού Διευθυντή Υποδομών και Αναπτυξιακής Ηλικίας, καθώς και αυτό του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ για όλα τα παιδιά ηλικίας 4 ως 18 ετών. Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ΑΠΕ, καθώς το βιογραφικό της σπουδαίας διαδρομής του Νίκου Νταλαμπίρα. Στην σχετική ανακοίνωση της ΑΠΕ, τονίζονται τα εξής: «Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Νταλαμπίρα, ο οποίος συνεχίζει το σημαντικό έργο του στις ακαδημίες τις ομάδας ως Αθλητικός και Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών και Αναπτυξιακής Ηλικίας. Ο Νίκος Νταλαμπίρας, έχοντας να επιδείξει σημαντικό προπονητικό έργο σε αυτό τον εξειδικευμένο τομέα των μικρών ηλικιών και των τμημάτων υποδομών, ανέλαβε την Διεύθυνση στις ακαδημίες της Αγίας Ελεούσας το 2018. Άρτια καταρτισμένος ακαδημαϊκά, ως Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμοὐ με ειδικότητα στην Προπονητική – Ποδοσφαίριση, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Κομοτηνής), ο Νίκος Νταλαμπίρας αυτά τα δύο (2) έτη που συνεργάζεται με τον σύλλογο, έχει συμβάλλει καταλυτικά στο να αλλάξουν οργάνωση, δομή, αλλά και να μπουν στέρεες βάσεις στις ακαδημίες της ΑΠΕ. Σε έναν τομέα δηλαδή, όπου «σμιλεύεται» το μέλλον του ερασιτεχνικού αθλητισμού και κατ’ επέκταση, η επόμενη μέρα της ΑΠΕ και της πόλης. Η διοίκηση της Αγίας Ελεούσας, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην λειτουργία και ανάπτυξη των ακαδημιών της, θέλοντας να τονώσει περαιτέρω στην σχέση της με την τοπική κοινωνία και τις νέες ηλικίες, καθώς ως ερασιτεχνικό σωματείο, στηρίζει με κάθε τρόπο τον μαζικό αθλητισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, το ΔΣ έκρινε ότι η ανανέωση της συνεργασίας με το Νίκο Νταλαμπίρα αποτελεί την ενδεικτική επιλογή, προκειμένου αυτό αναπτυξιακό «έργο» να συνεχιστεί με συνέπεια και σταθερότητα». Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Νίκος Νταλαμπίρας και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος της ΑΠΕ, Νίκος Κουνάδης.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ

Ο Νίκος Νταλαμπίρας είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμοὐ (ειδικότητα Προπονητικής – Ποδοσφαίριση) του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή). Άρχισε την επίσημη ενασχόληση του, κατά την παραμονή του στην Θράκη, ως Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Νέου Δουκάτου, ενώ παράλληλα ανέλαβε και ως Προπονητής Φυσικής Κατάστασης / Βοηθός Προπονητή στον ΑΠΣ Δουκάτου (Α΄ Θράκης). Ως Υπεύθυνος Αθλητισμού στον Δήμο Νέου Δουκάτου από το 2007 έως το 2009, ξεκίνησε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα με την οργάνωση και στελέχωση ακαδημιών και αθλητικής ομάδας σε μια περιοχή με κυρίαρχο το μειονοτικό στοιχείο, με πρωταρχικό σκοπό την ενασχόληση με τον αθλητισμό των νέων παιδιών της ακριτικής περιοχής. Με την επιστροφή του στα… πάτρια εδάφη της Αττικής, την περίοδο 2010-2012, ο Καρδιτσιώτης την καταγωγή, Νίκος Νταλαμπίρας, διετέλεσε Προπονητής και Υπεύθυνος Τμημάτων Υποδομής στον ΓΣ Ειρήνης Πετρούπολης, ενώ το χρονικό διάστημα 2012-2014 ήταν Γυμναστής στο ανδρικό τμήμα του Ηρακλή Περιστερίου και παράλληλα προπονητής στο τμήμα Νέων του σωματείου. Ακολουθεί, η ανάληψη των καθηκόντων του ως προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ιστορικό Άγιο Δημήτριο, τον Χαραυγιακό, και το Κερατσίνι. Την σεζόν 2017-2018 διατελεί προπονητής Φυσικής Κατάστασης στον ΑΟ Αιγάλεω, ενώ συνεχίζει την διαδρομή του σε Πανασπροπυργιακό και Αχαρναϊκό. Το 2018, όπως γράψαμε, ανέλαβε την Αθλητική και Τεχνική Διεύθυνση των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενώ επίσης από το 2018, είναι Εθνικός Εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας SUBBUTEO και Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδας με έδρα την Αττική. Τέλος, όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με την πορεία του συνεπάγεται ότι είναι ένας ενεργός πολίτης και μάλιστα στις τελευταίες εκλογές του 2019, ήταν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Περιστέρι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35