social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αναλαμβάνει την ΑΕ Πάρου ο Λεωνίδας Σμυρνής

Ο έμπειρος προπονητής Λεωνίδας Σμυρνής θα είναι αυτός που θα αναλάβει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το χτίσιμο της νεοσύστατης ομάδας της Αθλητικής Ένωσης Πάρου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sportcyclades.gr.

 

Ο Λεωνίδας Σμυρνής έχει τεράστια εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε πολλές Αθηναϊκές ομάδες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίος προπονητές της πρωτεύουσας. 

Οι άνθρωποι της Αθλητικής Ένωσης Πάρου είχαν να επιλέξουν από μία λίστα προπονητών και τελικά κατέληξαν στο όνομα του Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος θα ανακοινωθεί αφού ολοκληρωθούν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την σύσταση του σωματείου.

Ο Σμυρνής  κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε αρκετούς συλλόγους, όπως: Άγιος Δημήτριος, Αστέρα Ζωγράφους, Ολυμπιακός Λιοσίων, Δόξα Βύρωνος και Πετράλωνα, Άρης Πετρόπουλης, που ήταν η περσινή του ομάδα.

Επίσης έχει εργαστεί στον Ερμη Κορυδαλλού (Δ΄Εθνικής), ενώ διατελέσει συνεργάτης του Λύσανδρου Γεωργαμλή σε Αστέρα Τρίπολης και Θρασύβουλο και του Βασίλη Τζαλακώστα στον Αθηναϊκό.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35