social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νησαριώτης: «Να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίζει η ομάδα»

Νησαριώτης: «Να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίζει η ομάδα»

Ο δεινός σκόρερ, Θοδωρής Νησαριώτης, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, αναφερόμενος τόσο στην περσινή, όσο και στη φετινή σεζόν, η οποία τον βρίσκει στον Άρη Πετρούπολης, υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Τρανού.

Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε φυσικά και στο φλέγον ζήτημα της εποχής που δεν είναι άλλο από τον κορωνοϊό που επηρεάζει φυσικά και το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Η περσινή χρονιά ήταν μια πολύ καλή χρονιά, τόσο ομαδικά με την πρωταθληματική πορεία που κάναμε, όσο και ατομικά με το να είμαι 1ος σκόρερ του ομίλου. Σίγουρα τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά για όλους, ωστόσο με τον ερχομό της πανδημίας και του lockdown μας άφησαν ένα κενό για να δούμε που θα μπορούσε να φτάσει η προσπάθεια όλων μας. Όμως έπρεπε και καλώς έγινε το κλείσιμο γιατί αντιμετωπίσαμε κάτι πρωτόγνωρο.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Είναι πολύ δύσκολο να μένεις μακριά από κάτι που είναι η ζωή σου και έχεις μάθει να ζεις μ' αυτό. Ελπίζω τώρα που θα γυρίσουμε πίσω να είμαστε όλοι υγιείς και να μην χρειαστεί να ξανά μείνουμε εκτός.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος, έπειτα και από την μεταγραφή σου στον Άρη Πετρούπολης;

Ο φετινός στόχος είναι ο ίδιος που που είναι πάντα για εμένα, όπου και να αγωνίζομαι, δηλαδή να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσει η ομάδα.

 

Πόσο διαφορετικό θεωρείς ότι είναι για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται χωρίς κόσμο;

Σίγουρα το ποδόσφαιρο είναι για να το παρακολουθεί ο κόσμος αλλά δυστυχώς ακόμα δεν θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα, κάτι που κάνει και το δικό μας έργο πολύ δύσκολο και λίγο πιο ανιαρό γιατί ο κόσμος είναι αυτός που σου δίνει ρυθμό και ένταση, συστατικά απαραίτητα για να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τον κόσμο της ομάδας που θα παρακολουθεί έστω και εξ' αποστάσεως.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35