social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρυφωνίδης: «Στόχος μου φέτος να πρωταγωνιστήσω με το Παλαιό Φάληρο»

Τρυφωνίδης: «Στόχος μου φέτος να πρωταγωνιστήσω με το Παλαιό Φάληρο»

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο soccerlive το νέο απόκτημα του Παλαιού Φαλήρου, Πέτρος Τρυφωνίδης. Ο άσσος ο οποίος έχει επίσης αγωνιστεί  σε Τριφυλλιακό, Μικρασιατικό και Χαραυγιακό, εμφανίστηκε έτοιμος για την πρόκληση της νέας σεζόν και ευχήθηκε σε αθλητές και σωματεία να έχουν μια καλή σεζόν, γεμάτη υγεία.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τον τρόπο με τον οποίο εν τέλει διακόπηκε;

Η περσινή χρονιά αποτέλεσε μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας, όχι μόνο για τους αθλητές, καθώς άλλαξε η καθημερινότητά μας. Πλέον, προσπαθούμε σαν αθλητές να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και να μπορέσουμε να επανέλθουμε στο επιθυμητό επίπεδο, καθώς η αποχή είναι μεγάλη.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Δεν είναι εύκολη η αποχή από τον αθλητισμό όταν έχουμε μάθει να προπονούμαστε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Όπως είπα, πλέον έχουμε περάσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων και πρέπει να μάθουμε να ζούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες για όσο χρειαστεί. Σίγουρα το να μην κανείς αυτό που αγαπάς είναι δύσκολο, όμως ο καθένας πιστεύω τόσο καιρό δούλεψε ώστε τώρα στην προετοιμασία να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Στόχος μου φέτος είναι να πρωταγωνιστήσω με την ομάδα μου, το Παλαιό Φάληρο, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, και όσο για εμένα να τελειώσει η χρόνια χωρίς τραυματισμούς και τα υπόλοιπα πιστεύω θα έρθουν από μονά τους. Σημασία έχει να νιώθεις καλά στο σύλλογο που βρίσκεσαι και στη προκειμένη περίπτωση για εμένα το Παλαιό Φάληρο είναι η οικογένεια μου.

 

Πόσο διαφορετικό θεωρείς ότι είναι για έναν ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται χωρίς κόσμο;

Πιστεύω ότι η απουσία φιλάθλων θα είναι αισθητή όμως πρέπει όλοι να προστατευτούμε και να συνεργαστούμε για να ξεπεράσουμε αυτό το εμπόδιο όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες και τους αθλητές καλή χρόνια με υγεία!


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35