social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γιαννακόπουλος: «Η δημιουργία τριών ομίλων θα απαιτήσει μεγαλύτερο αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής»

Γιαννακόπουλος: «Η δημιουργία τριών ομίλων θα απαιτήσει μεγαλύτερο αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής»

Ο πολύπειρος Γιώργος Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας, αναφερόμενος τόσο στην χρονιά που μας πέρασε, τη διακοπή, αλλά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής έχει τεράστια εμπειρία από τα πρωταθλήματα της Αθήνας, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν για το Παλαιό Φάληρο, το Φωστήρα Ηλιούπολης, τον ΓΣ Ηλιούπολης, την Τερψιθέα και φυσικά τη Διάνα Ηλιούπολης.

 

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια. Αυτό που βιώσαμε όλοι ήταν πρωτόγνωρο. Ήταν μια χρονιά απρόβλεπτη, θα έλεγα. Όπως σε όλους τους τομείς, έτσι και στον δικό μας, τον τομέα του ποδοσφαίρου, έφερε μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Ένα πρωτάθλημα να μένει μετέωρο. Η αγωνιστική περίοδος έμεινε ανολοκλήρωτη. Διανύσαμε μια δυσκολη περιοδο, ωστόσο, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να προσαρμοστούμε στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Ελπίζω και εύχομαι η επόμενη χρονιά να μας βρει υγιείς, πιο δυνατούς και ενεργούς.

 

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Στην καθημερινότητα του ποδοσφαιριστή υπάρχουν οι προπονήσεις, οι αγώνες, η προετοιμασία του σώματός μας που αποτελεί και το εργαλείο της δουλειάς μας. Όταν παύει να υπάρχει αυτή η καθημερινότητα αποσιντονιζεσαι. Προσωπικά, προσπάθησα και στην περίοδο της καραντίνας να γυμνάζομαι και να συντηρω το σώμα μου, γιατί το να επανέλθεις απαιτεί μεγαλύτερη προσπάθεια και καλή φυσική κατασταση.

 

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Πρώτα από όλα να είμαστε υγιείς. Τώρα, συγκεκριμένα για την αγωνιστική περίοδο, ελπίζω να διεξαχθεί κανονικά μέχρι το τέλος. Η προηγούμενη χρονιά και όλα όσα βιώσαμε μας έκανε να κατανοήσουμε να βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους αλλά να αντιμετωπίζουμε τις υπάρχουσες συνθήκες.

 

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδικου φινάλε πέρυσι;

Ναι. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρόνια. Η δημιουργία τριών ομίλων θα απαιτήσει μεγαλύτερο αγώνα για την κατάκτηση της κορυφής. Αυτό που θεωρώ άδικο είναι ότι από τους τρεις πρωταθλητές την άνοδο θα την πάρουν οι δύο από τους τρεις.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35