social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα Ιωνία: Πάει για το... μπαμ με Φαρινόλα

Νέα Ιωνία: Πάει για το... μπαμ με Φαρινόλα

Στη Νέα Ιωνία, μπορεί η προετοιμασία να έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η διοίκηση του συλλόγου δεν εξετάζει τις περιπτώσεις εκείνες που κυκλοφορούν ελεύθερες στην αγορά.

Άλλωστε, όποιος ποδοσφαιριστής μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της προσφυγικής ομάδας και κυκλοφορεί ελεύθερος, είναι καλοδεχούμενος.

Στο πλαίσιο αυτό, οι "κυανοκίτρινοι" πάνε να κάνουν το... κόλπο γκρόσσο εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τους, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή με παραστάσεις μόνο από επαγγελματικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, η Νέα Ιωνία βρίσκεται προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Πάολο Φαρινόλα, ο οποίος αποδεσμεύτηκε από το Αιγάλεω πριν από μερικές εβδομάδες και ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος βορείων προαστίων. 

Ασφαλώς πρόκειται για μια μεγάλη κίνηση που φανερώνει τις φιλοδοξίες και τους στόχους του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Τα τελευταία δυο χρόνια ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Νέας Ιωνίας άνηκε στο δυναμικό του Αιγάλεω πανηγυρίζοντας πρόπερσι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Γ' Εθνική, ενώ φέτος έπαιξε καθοριστικό ρόλο, όντας αρχηγός, στην πορεία της ομάδας.

Ο 36χρονος άσος πριν από περίπου μια δεκαετία μεσουρανούσε στην Football League με τη φανέλα του Εθνικού όντας από τους πρωταγωνιστές στην πορεία των κυανόλευκων.

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός, με πλούσιος παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες ξεκίνησε την καριέρα του το 2001-2002 στην Skoda Ξάνθη. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Μαρκό. Από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βέροια, στην Καλλιθέα και τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης για 3,5 χρόνια και στην συνέχεια στην ομάδα της Κηφισιάς.

Ο Αήττητος Σπάτων ήταν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του με τη φανέλα του οποίου κατέκτησε επίσης πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ' Εθνική.


Σχετικά άρθρα

Πέρασε και από την Κυψέλη ο Αστέρας, 0-3 την Αθηναϊδα

Φάρος: Γιορτή για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο και την Ηλιούπολη [vid]

Χλωρός: «Με την ίδια φιλοσοφία σε κάθε ματς»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35