social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έκλεισε και Κώστα Δαραμάρα η Αγία Παρασκευή

Έκλεισε και Κώστα Δαραμάρα η Αγία Παρασκευή

Στην απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, Κώστα Δαραμάρα, έφτασε η διοίκηση της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος θα πλαισιώνει τον αδερφό του, Δήμο, την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Ο 22χρονος επιθετικός μέσος, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο σε κάθε θέση της μεσαίας γραμμής, όσο και σε οποιαδήποτε της επίθεσης, μετράει τρία χρόνια εμπειρίας στην επαρχία και κυρίως στις ΕΠΣ Φθιώτιδας και Βοιωτίας. Συγκεκριμένα, ο Κώστας έχει αγωνιστεί στην Δάφνη Λιβανάτων, στην ΑΕ Μαλεσίνας, στον ΑΟ Παύλου και στην Λάρυμνα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη αναφέροντας το πόσο ευχαριστημένος είναι για τη μεταγραφή του, το πως ξεπέρασε την πολύμηνη αδράνεια, αλλά και τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

«Πέρυσι είχα μια γεμάτη σεζόν όμως ο κορονοϊός όχι μόνο εμένα, αλλά όλους τους ποδοσφαιριστές μας πήγε πίσω, ευτυχώς όμως με αρκετή προσωπική προπόνηση αλλά και την ποιοτική προπόνηση που γίνεται στην ομάδα θα επανέλθουμε πιο δυνατοί...
Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί η Αγία Παρασκευή είναι ένα πολύ οργανωμένο ποδοσφαιρικό σωματείο με καλούς παίκτες, διοίκηση, προπονητή και γυμναστή. Στόχος μου για φέτος είναι να ανέβω ποδοσφαιρικά και πιστεύω θα το πετύχω, γιατί όταν κάνεις καλή προπόνηση σε συνδυασμό με καλούς ποδοσφαιριστές και με τον αδερφό μου μέσα σε αυτούς να με βοηθάει θέλοντας και μη θα γίνω.»

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35