social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ζευκίλης: «Τιμή να φοράω τα ιστορικά χρώματα της Δόξα Βύρωνος»

Ζευκίλης: «Τιμή να φοράω τα ιστορικά χρώματα της Δόξα Βύρωνος»

Ο Παναγιώτης Ζευκίλης αποτελεί επίσημα τις τελευταίες ώρες μέλος του ρόστερ της Δόξα Βύρωνος, στην οποία και θα βρίσκεται φέτος με μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟ Ρουφ, με τον οποίο πανηγύρισε φέτος το πρωτάθλημα του δέυτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ και την άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Ο νεαρός άσσος μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη, αναφέροντας το πως νιώθει που βρίκεται πλέον σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως η Δόξα, αλλά αναλύοντας και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Παναγιώτη Καλησπέρα! Πώς νιώθεις που θα αγωνίζεσαι σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο όπως η Δόξα Βύρωνος; Πιστεύεις θα βοηθήσεις την ομάδα να πραγματοποιήσει μία αξιοπρεπή πορεία τη φετινή χρονιά; Ποιοι είναι οι στόχοι οι δικοί σου και της ομάδας για τη νέα αγωνιστική σεζόν;

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι θα φοράω τα ιστορικά χρώματα της Δόξας φέτος οπότε νιώθω πολυ χαρουμενος γι αυτό και ανυπομονώ να παίξω (κορωνοιου επιτρεποντος) με τον κόσμο της ομάδας στις κερκίδες, γιατί όλοι ξέρουμε τη δυναμική αυτου Πιστευω ότι η ομάδα έχει ήδη έναν καλό κορμό και σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήρθαμε και με τις προσθήκες που ίσως ακολουθήσουν θα δημιουργηθεί ένα σύνολο έτοιμο να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας.

Οι στόχοι της ομάδας είναι η παραμονή στη κατηγορία και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασαρισμα. Οι δικοί μου ταυτίζονται με αυτους της ομαδας, συνεπώς θα βάλω το 110% των δυνατοτήτων μου για να εξασφαλίσουμε τη παραμονή και από κει πέρα ότι καλυτερο μπορεί να έρθει, όσο ατομικά όσο και ομαδικά, είναι καλοδεχούμενο.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ καλή χρονια σε όλους τους ποδοσφαιριστές με υγεία και μακριά από τραυματισμούς.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35