social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τέλος εποχής για «Πάντσο» -Σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Τέλος εποχής για «Πάντσο» -Σταμάτησε το ποδόσφαιρο

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου τα τελευταια χρόνια με τον επαγγελματισμό του είχε προσφέρει πολλά τόσο στον Χαραυγιακό όσο και τον Ηλυσιακό όπου αγωνίζονταν τα τελευταια χρόνια.

Παρ' όλα αυτά, ο γνωστός σε όλους "Πάντσο" δεν θα... απασχολεί αντιπάλους και ομάδες από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, ο αριστερόποδαρος άσος πήρε την δύσκολη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 33 ετών θέλοντας να ακολουθήσει τα χνάρια του αγαπημένου του πατέρα, Τάκη που σταμάτησε στην ίδια ηλικία το άθλημα.

Μάλιστα, ο ίδιος μέσω της τοποθέτησης του τόνιζει

Έχω πάρει απόφαση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ειδικότερα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλους τους συμπαίκτες και προπονητές που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που σταματάω το ποδόσφαιρο στην ομάδα που αγαπάω πραγματικά και δέθηκα πάρα πολύ. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Ηλυσιακό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρακολουθώ από κοντά την πορεία του. Εύχομαι να ξανά ανεβεί Γ' εθνική όπως και επισης θέλω και στη δεύτερη μεγάλη αγάπη το Χαραυγιακο να εκπληρώσει όλους τους στόχους του. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Γιώργο Λόη, Δημήτρη Σαρλανη και Μανώλη Φύτρο. Ήταν μια δυσκολη απόφαση αλλά δεν έχει να κάνει με τον περσινό τραυματισμό μου καθώς είμαι 100% υγιής. Απλά ένιωσα μέσα μου ότι δε θέλω άλλο να συνεχίσω με τη τωρινή κατάσταση και τη κατάσταση που επικρατεί και στο ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια. Μακαρι να είχα δυο ζωές να το ξανά ζούσα όλο αυτό από την αρχή. Επισης ένα μεγάλο μπραβο και σε σενα Κυριακο που διαφημίζεις και αγωνίζεσαι για το δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και όχι μόνο καθώς το έργο σου είναι εξαιρετικό!.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35