social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λέλεκας: «Να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και άνθρωπος στον Απόλλωνα»

Λέλεκας: «Να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής και άνθρωπος στον Απόλλωνα»

Παίκτης του Απόλλωνα Χαλανδρίου είναι με κάθε επισημότητα τις τελευταίες ώρες ο 20χρονος μέσος, Κωνσταντίνος Λέλεκας.

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής μίλησε στο soccerlive.gr και τον Κώστα Διαμάντη για το πόσο χαρούμενος είναι για τη μεταγραφή του, το πόσο εύκολα μπορεί να ενταχθεί στο πρότζεκτ της ομάδας, αλλά και για τους στόχους του για τη νέα χρονιά.

Αναλυιτκά:

Καλησπέρα Κωνσταντίνε! Πώς αισθάνεσαι που ανήκεις πλέον στην οικογένεια του Απόλλωνα Χαλανδρίου; 

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας - οικογένειας που ονομάζεται Απόλλων Χαλανδρίου. Ήδη από τις πρώτες κιόλας μέρες ένιωσα πολύ οικεία τόσο με το τεχνικό τιμ όσο και με τους συμπαίκτες μου.

Πιστεύεις μπορείς να ενταχθείς σε αυτό το νεανικό σύνολο που χτίζουν τόσο ο προπονητής της ομάδας, Χρήστος Βλάχος, όσο και η διοίκηση; 

Το πρότζεκτ του προπονητή της ομάδας κ. Βλάχου, όσο και της διοίκησης ταιριάζει απόλυτα με την νοοτροπία που έχω σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα σεζόν; Συνάδουν με αυτούς του σωματείου; 

Τη σεζόν που μας έρχεται ευελπιστώ μέσα από ορθολογικό ποδόσφαιρο και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε μια επιτυχημένη χρονιά και μέσα από τη συλλογική επιτυχία να πετύχω και τον ατομικό μου στόχο που δεν είναι άλλος από την εξέλιξη μου τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν άνθρωπος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35