social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουτρομάνος: «Στόχος να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Κουτρομάνος: «Στόχος να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο»

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει μπει από τη Δευτέρα 10 Αυγούστου η ομάδα της ΑΕ Χαλανδρίου, με σκοπό όπως τονίζει και ο προπονητής της ομάδας, Νώντας Κουτρομάνος, την παρουσίαση ενός ανταγωνιστικού συνόλου για τη σεζόν 2020/21.

Ο άνθρωπος που θα βρίσκεται φέτος στο τιμόνι της ομάδας στην απαιτητική «δοκιμασία» της Α' ΕΠΣΑ, μίλησε στο soccerlive.gr αναφέροντας το πόσο ευχαριστημένος είναι από την έως τωρα προετοιμασία, από τη στήριξη της διοίκησης, αλλά και τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

«Ξεκινήσαμε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου τη προετοιμασία μας με πολύ ενθουσιαμό και κυρίως πολλή όρεξη. Τα ίδια στοιχεία έδειξαν και τα νέα αποκτήματα του συλλόγου, τα οποία θέλουμε να μπουν στη φιλοσοφία και τη νοοτροπία της ομάδας, και να αποκτήσουν χημεία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Η διοίκηση μας παρέχει όλα τα εφόδια έτσι ώστε να κυλήσει ομαλά και σε σωστούς ρυθμούς η προετοιμασία και στόχος για φέτος είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35