social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Φιλική νίκη για τη Διάνα, 2-1 τη Μαρκό

Φιλική νίκη για τη Διάνα, 2-1 τη Μαρκό

Νικηφόρο το αποτέλεσμα του φιλικού της Διάνας Ηλιούπολης απέναντι στη Μαρκό. Σκόρερ οι Φάρος (πεν.) και Καζάκος για τη Διάνα, ενώ με πέναλτι του Κόκα μείωσε η Μαρκό.

 

Σε ένα ακόμη φιλικού χαρακτήρα ματς, Διάνα Ηλιούπολης και Μαρκό, διασταύρωσαν τα ξίφη τους με την ομάδα των νοτίων προαστίων να επικρατεί με σκορ 2-1. Το πρώτο τέρμα πέτυχε με πέναλτι ο Χρήστος Φαρός στο εξηκοστό λεπτό, ενώ ο Αλέξανδρος Καζάκος διαμόρφωσε το 0-2 στο 76'. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 90' ο Στέλιος Κόκα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

 

Για την ομάδα της Διάνας χρησιμοποιήθηκαν οι: Καλούδης, Δάρρας, Ποντικάκος, Γιαννουλάκης, Χάλος, Κατσίκιας, Παύλος Νικόλλι, Μπαρδάκης, Φάρος, Λεοντίου, Κετσετζόγλου, Παπουτσάκης, Τσανάϊ, Κατσιάνης, Πανίδης, Καρράς, Μπέτσκο (τερματοφύλακας) και Καζάκος.

 

Υπενθυμίζουμε πως τα υπόλοιπα φυσικά της Διάνας είναι: 22/8: Περιστέρι (εντός), 29/8: Απόλλων Χαλανδρίου (εκτός), 2/9: Χαραυγιακός (δεν έχει καθοριστεί η έδρα), 5/9 : Σούρμενα (δεν έχει καθοριστεί η έδρα), 12/9: Αγία Παρασκευή (εκτός)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35