social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θετική εικόνα η Μπάρτσα στο πρώτο φιλικό

Θετική εικόνα η Μπάρτσα στο πρώτο φιλικό

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό στην Ανάβυσσο για τον Άγιο Δημήτριο

Σημαντικά συμπεράσματα έβγαλε το τεχνικό δίδυμο ΠΕΤΡΟΥ ΦΥΛΑΚΟΥΡΗ-ΜΑΝΩΛΗ ΑΣΚΟΥΝΗ σήμερα στο φιλικό με τον Σαρωνικό Αναβύσσου,στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των νοτίων προαστίων είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες για γκόλ με αποτέλεσμα να κλείσει το πρώτο μέρος με 0-0.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο παρόλο τις αλλαγές προηγηθήκαμε με 0-1 με τρομερή ενέργεια του Νικου Χαραλαμπόπουλου στο 65' και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ανατράπηκε ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι,την εκτέλεση ανέλαβε ο Παναγιώτης Τάγκαλος για να κάνει το 0-1,οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 1-1 όμως ο Νικός Παπαχριστόπουλος είχε αντίθετη άποψη,απέκρουσε το πέναλτι και κράτησε ανέπαφη την εστία του,το 0-2 έκανε ο Αλέξανδρος Γαλιμήτης με άψογη εκτέλεση μέσα απο την περιοχή.
 
Απο την ομάδα του Αγίου Δημητρίου δεν υστέρησε κανείς,μπορούμε να πούμε όμως πως ξεχώρησαν με την παρουσία τους οι Νίκος Χαραλαμπόπουλος,Βασίλης Σαντριάς,Γιάννης Παναγιωτόπουλος.
 
Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι:Μακρής,Γαλημίτης,Τσάκος,Αδαμίδης,Καλαμτζής,Ντούβλης,Σαριασάνογλου,Αρώνης,Σαντριάς,Παναγιωτόπουλος,Χαραλαμπόπουλος.
ενώ αγωνίστηκάν και οί Σκόνδρας,Νικολάου,Τάγκαλος,Τοτολίδης,Καρτσιώλας,Τζινευράκης,Γαλανός,Παπαχριστόπουλος.
 
Για επαγγελματικούς λόγους απουσίαζαν οι Κυριακάκης,Τσώνης,Νικολόπουλος.
 
Επόμενος Αγώνας Αύριο στις 18:30 με αντίπαλο το Κορωπί.!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35