social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: «Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσουμε ένα τόσο φιλικό σωματείο»

Βλάχος: «Χαίρομαι που θα αντιμετωπίσουμε ένα τόσο φιλικό σωματείο»

Το δικό του σχόλιο τόσο για την προετοιμασία της ομάδας του και την έναρξη του πρωταθλήματος, όσο και για την κλήρωση του κυπέλλου ΕΠΣΑ έκανε ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια που έβγαλε σήμερα (14/9) η κληρωτίδα για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου, ήταν αναμφισβήτητα αυτό του Απόλλωνα Χαλανδρίου με τον Παπάγο. Τα δύο σωματεία θα κληθούν να έρθουν αντιμέτωπα στο θεσμό του κυπέλλου, με απώτερο σκοπό το να πάρουν ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Χρήστος Βλάχος, μίλησε στην ιστοσελίδα μας, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, το πόσο χαρούμενος είναι για τη κλήρωση της ομάδας του με τον Παπάγο, με τον οποίο και θα ξανασυναντηθούν κατά τη διάρκεια της σεζόν, στα αγωνιστικά πλαίσια του δεύτερου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Αναλυτικά: 

«Χθες (13/9) είχαμε το φιλικό με το Καματερό, όπου κάναμε την πρόβα «τζενεράλε», είδαμε που υστερούμε και ξέρουμε πλέον ακριβώς τι πρέπει να διορθώσουμε για τη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είμαι ευχαριστημένος για το πως κύλησε η προετοιμασία μας και σίγουρα είμαι πολύ χαρούμενος που θα αντιμετωπίσουμε στο κύπελλο το φιλικό σωματείο του Παπάγου και τον φίλο προπονητή, κ. Ντόκο! Καλή χρονιά σε όλους!»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35