social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Σκούμας καθάρισε για τον Χολαργό, 1-0 εκτός τα Σούρμενα

Ο Σκούμας καθάρισε για τον Χολαργό, 1-0 εκτός τα Σούρμενα

Ο Χολαργός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Βασίλη Παπαδόπουλου επικράτησε με 0-1 των Σουρμένων και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη νέα σεζόν.

Οι "μπλε" έστειλαν από νωρίς το μήνυμα τους όσον αφορά τις προθέσεις τους με τον Σκούμα στο 61' να είναι ο ποδοσφαιριστής που με σουτ νίκησε τον Αφουξενίδη κάνοντας το 0-1.

Από την άλλη, τα Σούρμενα... πλήρωσαν το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουμπαρούλη με δεύτερη κίτρινη στο 41', ενώ στο 81' ήταν η σειρά του Μανόλη Τσουτσουδάκη να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια από πλευράς Χολαργού.

Τα Σούρμενα στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Κώτσι και Πετριτάι όμως ο Χολαργός ισορρόπησε και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το ματς.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάμπραντζης) Αφουξενίδης, Αγγέλης, Γιαννούλης (79' Μαρινάκης), Κουμπαρούλης, Μαχαίρας, Τσέργας, Κώτσι, Χέλμης, Σκεντάι (46' Παπαδάκης), Μασάδο (46' Οικονόμου), Πετριτάι. 

sourmena-endekada-me-xolargo.jpg

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Βασίλης Παπαδόπουλος) Μαρκής, Γερώνυμος, Βασιλας (55' Αλικάι), Μιχελής, Τσίρος, Τσουτσουδάκης, Γαλάτης (66' Τριάντης), Μπαλαχτσής, Χάτζης, Ζαχαρόπουλος, Σκούμας (87 Ζαχαρόπουλος Δ.). 

xolargos-sourmena-endekada.jpg


Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Φέκας: «Έχει υλικό για μεγαλύτερα πράγματα ο Γκυζιακός»

Παπαδόπουλος: «Κρίμα για τον κόσμο μας που ήρθε να μας δει»

Τάμπραντζης: «Εάν ξεκινήσει το πρωτάθλημα 7 Φλεβάρη μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς καμία εμβόλιμη»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35