social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δυναμική επιστροφή για Δόξα Βύρωνος 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Δυναμική επιστροφή για Δόξα Βύρωνος 2-0 τον Άγιαξ Ταύρου

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ η Δόξα Βύρωνος καθώς στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ επικράτησε με 2-0 του Άγιαξ Ταύρου.

Το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα, παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 52', εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον παράγοντα έδρα και πήρε αυτό που ήθελε από το ματς.

Από την άλλη, ο Άγιαξ Ταύρου έψαξε... το ματς και προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του όμως το τελικό αποτέλεσμα δεν τον ικανοποιεί.

Στο 32' με κεφαλιά ο Νικόλα μετά φάουλ του Κορδογιάννη έκανε το 1-0, με την Δόξα να μένει με δέκα παίκτες στο 52' λόγω αποβολής του Αγγευλακόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

Στο 73' ο Ερμάλ είχε δοκάρι για τον Άγιαξ Ταύρου με τον Χαλβαντζή με προβολή μετά από πάσα του Κοτσαυτίκη να κάνει το 2-0.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Κουσάνας) Μεϊμαρογλου, Κίλιας, Κορδογιάννης, Χαλβαντζής, Σκουρας, Κοσσυβάκης, Τζάρτζαλος (51' Χαλβαντζής) Κοτσαυτικης, Αγγελακόπουλος, Ταμπουράκης, Ζευκιλλής (80' Μίζιος), Νικόλα (65' Βουτάς).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς) Ηρακλής, Σωτηρόπουλος, Καββαλάρης, Μαρούσης, Χρόνης, Στασινόπουλος, Σιώζος, Κτενάς (46' Βλάμμης), Καρούζος (85' Παπαβασιλόπουλος), Ψαρράς, Ερμάλ.


Σχετικά άρθρα

Χολαργός-Σούρμενα 1-1 [highlights]

Επιστροφή Συμακου στον ΠΑΟ Ρουφ

Αστέρας Καισαριανής: Έτοιμος για την επιστροφή Ι Η ανακοίνωση για τα διαρκείας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35