social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρανός: «Ιδανικό το να νικάς στη πρεμιέρα με μια νέα ομάδα»

Τρανός: «Ιδανικό το να νικάς στη πρεμιέρα με μια νέα ομάδα»

Μόνο θετικό μπορεί να είναι το πρόσημο στον Άρη Πετρούπολης, μετά τη νίκη στη πρεμιέρα με 2-1 επί του Ιάσονα.

 

Η ομάδα του Θοδωρή Τρανού πήρε τη νίκη στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Α' κατηγορίας ΕΠΣΑ για τη σεζόν 2020/21 και σίγουρα ήταν κάτι που μόνο χαρά έφερε στην ομάδα, κάνοντας το κλίμα πιο ενωτικό.

Ο τεχνικός του Άρη, μίλησε στο soccerlive.gr, αναφέροντας μεταξύ άλλων το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από την εμφάνιση της ομάδας, αλλά και από τη στάση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στις συνθήκες της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες, όμως εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε και σίγουρα οι 3 βαθμοί είναι σημαντικοί. Όταν μιλάμε για μια ομάδα που τώρα χτίζεται, το να κάνεις μια ικανοποιητική εμφάνιση και να παίρνεις νίκη είναι το ιδανικό. Είμαι ευχαριστημένος,  στο ματς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε πιο γρήγορα. Ακόμη και στο 2-0 δεν επαναπαυτήκαμε, ενώ όταν έγινε το 2-1, μέχρι και τη λήξη του ματς είχε δημιουργηθεί μια ανησυχία στην ομάδα. Έμεινα ευχαριστημένος από την εικόνα των παιδιών, χρειαζόμαστε δουλειά ακόμη για να βελτιωθούν κάποιοι αυτοματισμοί.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35