social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σάσσαλος: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Σάσσαλος: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Ασπίδα προστασίας προς τους ποδοσφαιριστές του ύψωσε ο προπονητής της Νέας Ιωνίας, Σάκης Σάσσαλος, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ελπίδα.

Συγκεκριμένα, με τοποθέτηση του στο soccerlive.gr τόνισε

''Προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη. Έχουν πλήρη κάλυψη τα παιδιά από εμένα. Πιστεύω στην ομάδα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να κοιτάξουμε το επόμενο ματς όπου θα διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε όλοι στην ομάδα''.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί ότι πιθανό... στραβό αποτέλεσμα την Κυριακή αφήνει πίσω τη Νέα Ιωνία όσον αφορά το στόχο που έχει θέσει, ο κ. Σάσσαλος είπε:

"Πιστεύω ότι μας αφήνει πίσω, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελειώνει από την 1η αγωνιστική. Ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος και από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι είμαι κύριος υπεύθυνος της ήττας. Είχα πει ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και είναι οικογένεια και πιστεύω ότι θα έχουμε το σθένος να το γυρίσουμε. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή απέναντι στο ματς με τη Διάνα. Προέρχονται από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, και αυτό σημαίνει ότι και οι δυο ομάδες αυτή την αγωνιστική έχουν κοινό στόχο''. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35