social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπουγάς: Θετικό ότι πήραν όλοι χρόνο συμμετοχής

Μπουγάς: Θετικό ότι πήραν όλοι χρόνο συμμετοχής

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε ο ΑΟ Μελισσίων, μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 στην παράταση επί της Αθηναΐδας.

 

Ο τεχνικός της ομάδας των Μελισσίων, Δημήτρης Μπουγάς μίλησε στο soccerlive.gr για την νίκη και τη πρόκριση της ομάδας του και μεταξύ άλλων ανέφερε το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από την απόδοση των παικτών του που πήραν για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής και από τη νίκη σε ένα τόσο δυνατό «φιλικό».

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα παιχνίδι κυπέλλου, όπου δώσαμε ευκαιρίες σε παιδιά που δεν είχαν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, έμεινα ευχαριστημένος, και όπως είχαμε συζητήσει και με τη διοίκηση, θα ήταν μια καλή προπόνηση, είτε προκρινόμασταν, είτε όχι. Ότι προκριθήκαμε είναι πάρα πολύ θετικό και σκοπός μας είναι να δώσουμε και άλλες ευκαιρίες στους ποδοσφαιριστές μας σε όσους αγώνες παίξουμε ακόμα. Στόχος μας για φέτος είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ το μόνο αρνητικό από το ματς του κυπέλλου, είναι ότι πήγε στη παράταση και βγάλαμε κάποια κούραση παραπάνω.»


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35